Samfund

Virkelighedens Fast & Furious - Se de vilde street races

Det går vildt for sig når der køres street races rundt om i verden

  • Der køres gaderæs over det meste af jorden - her er det i Mexico, at de hidsige biler kører om kap. Foto: Youtube/Pixzuuhl
Der køres gaderæs over det meste af jorden - her er det i Mexico, at de hidsige biler kører om kap. Foto: Youtube/Pixzuuhl

Der er knald på, når hurtige biler drøner om kap på alverdens gader og stræder.

Overalt i verden køres der jævnligt hæsblæsende street races, hvor folk med benzin i blodet giver den gas ved lovlige såvel som ulovlige street races - og det går stærkt, når de specialdesignede muskelbiler brænder gummi af på asfalten.

I denne artikel tager vi dig med rundt i verden til de vildeste races fra den virkelige verden, som vi har fundet på Youtube.

Gang i gadeløbene
Man behøver faktisk ikke tage længere væk end til Stockholm i Sverige for at opleve et af verdens største og vildeste street races - nemlig Stockholm Open. Hvor vildt det går for sig, kan du se her

Florida street racing
Over alt i USA køres der street race, og hvis noget land kan tilskrives at have opfundet street races, må det nok være Guds eget. Her er det i staten Florida, det går løs med vilde biler og gangsterattitude. (Video af veltboy314)

Fast and Furious-filmene har været med til at gøre street racing populært - både herhjemme som andre steder i verden.

I den seneste film Fast and Furious 8 handler det dog om mere og andet end street racing; den lille elitestyrke skal krydse frem og tilbage over kloden for at stoppe en anarkist, der vil slippe kaos løs over verden. Du kan se traileren her: 

Tilbage ved hestekræfterne er det her et par hurtige Suzuki Hayabusa motorcykler, der kører om kap. (Video af DanTheMan0722)

I Polen kan de også være med -  her er det fra et løb i Warszawa, hvor der køres race i gaderne. (Video af streetracingwawpl)

Hverken Ekstra Bladet eller Fast and Furiuous 8, der sponserer denne artikel, opfordrer til, at man deltager i ulovlige street races. Men fascinerende er det, og i den næste video er det i Mexico, at hestekræfterne får frit spil. (Video af Pixzuuhl)

Artikel er sponseret af filmen Fast and Furious 8, som kan ses i landets biografer den 13. april

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Berømt schweizisk klatrer fundet død på Mount Everest
Forfatning om to til tre år
To nye piloter klar
Trump vil åbne for olieboringer i Arktis
Akutaaneq Kreutzmann i DM-semifinale med Ribe-Esbjerg
Rigsfællesskabet etablerer Nordpol-beredskab
sermitsiaq.ag