Videnskab & teknik

Snapchat afslører ny VILD opdatering

Snapchat løfter sløret for en ny opdatering, som de kalder Chat 2.0. Den skal tage chatten til det næste niveau

Snapchat løftede i dag sløret for endnu en ret gennemgribende ændring af deres chat. Det fortæller folkene bag Snapchat på deres blog.

Chat 2.0 kalder de den nye ændring, der blandt andet gør det muligt at tale sammen med lyd, billede og GIF's - mens i chatter videre, og modtageren kan også bare lytte. Er din ven ikke på lige i det sekund, kan du så ifølge Snapchat bare sende en lyd eller 10-sekunders video-besked, der så ligger og venter, når din ven er på igen.

Se også: Apple får massiv støtte fra rivaler

Samtidig med Chat 2.0 lancerer Snapchat også funktionen Auoto-Advance Stories og over 200 nye stickers. Det betyder, at når du har set din vens story, så autoloader den næste automatisk. Du kan så enten swipe for den næste eller slide til siden for at exit stories.

Se også: Snapchat i reklameaftale med MTV

Det amerikanske tech-site Techcrunch kalder Snapchats platform for det tætteste man kommer på et direkte vindue til dine venners liv og omvendt, og at de med den nye opdatering ikke ser, hvilken konkurrenter der skulle kunne rive brugerne væk fra det californisk baserede Snapchat.

Opdateringen er allerede tilglængelig NU.

Hvad mener du om den nye opdatering? Kommer du til at bruge den, eller vil du helst have de lader Snapchat være som det er? Stem i bunden af artiklen - det er lige under Donald Trump, der kaster en regnbue op.

Vi har tidligere fortalt om Michael Platco, som tjener kassen på Snapchat. Se nogle af hans snapchat-værker her (video: Caters)

Snapchat.png Mobil - 8. jul. 2015 TV: Han tjener kassen på at snappe  

Glæder du dig til at prøve Snapchat opdatering?

Se resultat

Glæder du dig til at prøve Snapchat opdatering?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
FAKTA OM SNAPCHAT

* Snapchat har eksisteret siden september 2011 og har over 100 millioner brugere om måneden.

* Det er primært børn og unge, der bruger appen. Halvdelen af brugerne er i aldersgruppen 13-17 år, mens 70 procent er under 25 år.

* Snapchat gør det muligt at sende billeder og video til sine venner. Til forskel fra andre billeddelingsprogrammer, slettes billederne efter få sekunder hos modtagerne, hvilket kan friste brugere til at sende mere vovede billeder til deres venner.

* Selve idéen bag Snapchat er, at man skal kunne sende billedbeskeder til en modtager, uden at modtageren skal kunne gemme billedet på sin telefon. Billedet er tilgængeligt i op til 10 sekunder.

* Tager modtageren et skærmbillede, får afsenderen besked om dette.

Kilde: Ritzau

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere