Rabat hos SPOTdeal

Som abonnent hos Ekstra Bladet+ får du yderligere 10% rabat, af den pris der betales til SOTdeal, når du handler hos SPOTdeal.

På SPOTdeal.dk finder du et bredt udvalg af eksklusive tilbud på Danmarks lækreste hoteller og hyggelige kroer, udlandsrejser fra førende udbydere, gourmet- og hyggelige middage hos kvalitetsrestauranter, massage og wellness på udvalgte klinikker samt produkter og services fra anerkendte mærkevareproducenter.

SPOTs deals er karakteriseret ved høj kvalitet til en meget attraktiv pris. Til gengæld skal du slå til hurtigt, da tilbuddene kun udbydes en uge og ofte har begrænset kapacitet. Er du villig til at gøre en god handel, venter der mange spændende produkter og oplevelser på SPOTdeal.dk. Vi kalder det "an offer you can't refuse".

Som abonnent hos Ekstra Bladet+ får du yderligere 10% rabat af den pris, der betales til SPOTdeal på deres i forvejen favorable priser. Skal du betale opgradering, tillæg eller andet direkte ved aftalepartneren, gives der ikke 10% på en betaling, der ikke laves på www.spotdeal.dk

De 10% er et eksklusivt tilbud kun for Ekstra Bladet+ og kræver en særlig rabatkode. Koden ændres en gang om måneden, så husk at tjekke herinde i dine fordele, inden du bestiller for at få den aktuelle rabatkode.

Prøv 30 dage for kun 1 kr.
I hele efterårsferien kan du få et særligt godt tilbud. Du kan få de første 30 dage for kun 1 kr., eller du kan prøve Premium for kun 9 kr. Derefter er prisen hhv. 39 kr./md. for Basis, og 69 kr./md. for Premium.
FÅ ALT DETTE MED EKSTRA BLADET+
  • Fuld og ubegrænset adgang til hele eb.dk
  • Udvalgte magasiner og e-bøger
  • 5 adgange til din husstand
  • Digitalt avis-arkiv med Ekstra Bladet siden 1904
  • Kæmpe Side 9-univers inkl. tv
Fra
1 kr. / md.

INGEN BINDING - BETAL FRA MÅNED TIL MÅNED

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen