Magasiner

Med Premium får du adgang til nye magasiner hver måned, som veksler mellem kvalitets-titler som Bo Bedre, Costume, Illustreret Videnskab og iForm samt sports-magasiner om Formel 1, Tour de France, Champions League osv.

National Geograhic

National Geographic er bladet, der brænder for at vise dig vores fantastiske verden. Få et indblik i forskningens seneste opdagelser, og læs spændende reportager om nutidige og historiske verdens-begivenheder.

 

 

 

Køb

Illustreret Videnskab

Bliv underholdt og udfordret, og forstå den verden, som omgiver dig. Tag med på opdagelses¬prejse - fra Jordens dybeste kløft til universets yderste grænser. Glæd dig til seneste nyt fra forskernes frontlinje og spændende beretninger om nye teknologiske gennembrud. Altid forsynet med en videnskabelig forklaring undervejs.
Som abonnent får du ikke alene bladet, men også adgang til en hel række digitale tjenester, bl.a. vores store artikelarkiv, e-magasiner og videosite.

Magasinet kan læses til 15.6.2017.

 

Køb

Komputer for alle

Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer. Som abonnent på Komputer for alle, får du 4 GB gratis backup, mulighed for gratis at oprette din egen hjemmeside samt adgang til vores populære "Spørg os forum", hvor du kan få råd, hjælp og vejledning af vores faste eksperter.

Magasinet kan læses til 24.05.2017.

 

Køb

I FORM

Styrketræning, maveøvelser, poweryoga, løb eller lange gåture ... Uanset hvordan du træner, finder du masser af inspiration i det I FORM – vi fortæller om nye, spændende motionsformer, som gør dig stærkere, gladere og sundere. Du får også at vide, hvordan maden påvirker din krop og dit humør, og hvordan du kan øge dit velbefindende ved at spise rigtigt.

Magasinet kan læses til 6.6.2017.

 

Køb

FORMEL 1 - 2017

Vi har været på besøg hos Kevin Magnussen og fulgt danskeren tæt under de sidste forberedelser til 2017-sæsonen og hører den danske stjerne, hvorfor han tror på fremgang efter sin exits fra de traditionsrige teams McLaren og Renault.

Vi har givet statistikkerne og grafikkerne et løft og fortæller over 84 siders gennemgang alt, du har brug for at vide om de 10 teams, 20 kørere og 20 løb i 2017-sæsonen.

 

Køb

BIKE LIFE

Hvordan træner Lars Bak? Er Gravel Bike det nye sort? Hvordan kommer du med på Zwift-bølgen? Er den nye Factor 02 cykel pengene værd

Det og meget mere får du svaret på i det 132 sider store Bike Life, der er på gaden nu.

Bike Life byder på masser af inspiration, gode råd, test, gear og interessante historier, alt sammen til dig, der bruger cyklen som motionsform på den ene eller anden måde.

 

Køb

BIKE SEASON 2017

I hvilke forårsklassikere og etapeløb slår danskerne til i 2017? Hvordan er Peter Sagan, når han ikke kører fra alt og alle på landevejene? Hvad har Danmark af nye talenter på vej? Og hvordan ser løbene og holdene i World Touren egentlig ud?

Det og meget mere får du i det 132 sider store Bike Season, der er på gaden nu.
Vi bringer over 80 sider om løbene og holdene, tegner portrætter af snesevis af stjerner og har selvfølgelig helt styr på, i hvilke løb danskerne kan markere sig.

 

Køb

CHAMPIONS LEAGUE 2016/17

Har FC København noget at gøre i Champions League?
Er Christian Eriksen og Kasper Schmeichel klar til hovedroller?
Hvordan ser Michael Laudrup den kommende sæson i stjerneligaen?
Det og meget, meget mere får du svar på i de 132 sider i Champions League-magasinet 2016.
Kom i dybden med alle 32 hold, de største stjerner og trænere i årets udgave af den store turnering – alt sammen i Champions League-magasinet.

 

Køb

NFL 2016

Hvilke stjerner og hold skal vi holde øje med frem mod Super Bowl i februar? Kan Dallas Cowboys endelig leve op til hypen? Og hvordan sætter du dit Fantasy-hold op, så vennerne får stryg? Dét og meget, meget mere får du svar på i det 132-siders NFL-magasin 2016.

Der er 80 siders analyse og overblik over de 32 hold og otte divisioner, portrætter af de bedste bud på en Super Bowl-MVP, et bud på kommende danske stjerner og en dejlig historie med 80-årige Don Crisman, der fortæller NFL-magasinet om sine ture til samtlige 50 Super Bowls.

 

Køb

TOUR DE FRANCE 2016

Eksklusivt interview med Nairo Quintana + 84 sider med alt du skal vide om de 21 etaper og 22 hold + kæmpe analyse af de fem favoritter til den samlede sejr. Det er blot et lille udpluk fra det lækre Tour de France-magasinet 2016, der i år er på 164 sider. Du får alt, du skal vide om årets Tour, ruten, holdene og stjernerne krydret med fede reportager, billeder og interviews med stjerner som Nairo Quintana, den tidligere Tour-vinder Andy Schleck og en række andre profiler fra cykelverdenen.

BONUS: Ekstra historier, billeder, links og video i den digitale udgave

 

Køb

FORMEL 1 FLASHBACK 2016

132 siders lækkert magasin, hvor du genoplever alle begivenhederne i Formel 1-sæsonen 2016.

Stort fokus på Kevin Magnussens dramatiske sæson. Du får grafikker, statistik, karakterer og det totale overblik over de 21 løb, 11 hold og 22 kørere. Læs om rivaliseringen mellem Hamilton og Rosberg og de andre uvenner i Formel 1-historien.

Vi kigger også frem mod et 2017 med Kevin Magnussen hos amerikanske Haas.

 

Køb
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Prøv Ekstra Bladet+
Med Ekstra Bladet+ får du altid en ekstra god historie. Her kommer vi bag facaden, under overfladen, kigger ind i hemmelige miljøer og byder dig velkommen til virkeligheden
FÅ ALT DETTE MED EKSTRA BLADET+
  • Fuld og ubegrænset adgang til Ekstra Bladet+
  • Udvalgte magasiner og e-bøger
  • 5 adgange til din husstand
  • Digitalt avis-arkiv med Ekstra Bladet siden 1904
  • Kæmpe Side 9-univers inkl. tv
Fra
39 kr. /md.
Ingen binding

Betal med MobilePay eller kreditkort - INGEN binding!