SÆRTILBUD: Få Ekstra Bladet+ i 30 dage for 1 krone

EKSTRAORDINÆRT TILBUD - FÅ ADGANG TIL EKSTRA BLADET+ FOR KUN 1 KRONE

Vi er så stolte af Ekstra Bladet+, at vi mener, at mange flere danskere skal have glæde af det.

Derfor har vi fra 7. september og en kort periode frem valgt at lave et tilbud, så man kan få adgang til de tusindvis af historier i 30 dage for en kroner.

En enkelt, lille krone. For 30 dage med godt læsestof, afsløringer og alt det andet gode, du kender fra Ekstra Bladet.

Hvis det lyder som noget, du kunne være fristet til, så TRYK HER.

 

Sådan får du Brøndby-magasinet
Udover det ekstraordinært gode tilbud på Ekstra Bladet+, så tilbyder vi dig lige nu også, at du kan få et 100 sider langt, eksklusivt Brøndby-magasin, som vores dygtige sportsredaktion står bag, med i købet.

100 sider spækket med gode historier om Vestegnsklubben. Læs om de 64 største klublegender. Læs om alle mesterskaberne, pokaltitlerne og eventyrene i Europa. Kom tæt på Daniel Aggers hjemkomst og livet efter fodbolden. Hør Alexander Zorniger fortælle om konceptet med overfaldsfodbold.

Brøndby vandt i juni Ekstra Bladets afstemning, da vi lod  læserne afgøre, hvilken superligaklub de helst ville have os til at lave et fodboldmagasin om. Vores fodboldjournalister, fotografer og redigerende har samlet alt deres viden, og sammensat et lækkert magasin – eller ’Brøndby-Biblen’, som vi har døbt det.

Få Brøndby-Biblen kvit og frit sendt til dørsprækken, hvis du samtidig bestiller adgang til Ekstra Bladet+. Når du har købt adgang, modtager du automatisk en mail med et link til en formular. Alt, du skal gøre, er at udfylde denne formular med adressen, hvortil du ønsker magasinet leveret.

Få adgang til Ekstra Bladet+ og få Brøndby-magasinet HER.

kommentarer

Der er lukket for nye kommentarer til denne artikel.

Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen