Poker

Han er kongen af online-turneringer

Chris Moorman napper sin 12. Triple Crown online

  • Chris Moorman er en skrap herre online, men har også gjort sig bemærket live. Blandt andet med to andenpladser i store turneringer sidste år. (Foto: World Poker Tour)
Chris Moorman er en skrap herre online, men har også gjort sig bemærket live. Blandt andet med to andenpladser i store turneringer sidste år. (Foto: World Poker Tour)

Verdens bedste online-turneringsspiller kan ikke koges ned til en enkelt spiller, men pokerforummet PocketFives har sin egen kronede konge. Han er brite og hedder Chris Moorman.

På PocketFives har han i lange perioder ført stort set samtlige ranglister heriblandt som den mest cashende - over $8,5 millioner i onlineturneringer, som dog ikke må forveksles med overskud.

Og så har han lige vundet sin 12. Triple Crown, hvilket er en udbygning af britens egen rekord.

Onlinepokerens 'Triple Crown' er et koncept opfundet af PocketFives, som dækker over tre sejre på tre forskellige sites inden for syv dage. Hver turnering skal have en præmiepulje på mindst $10.000, der skal være minimum 100 deltagere, og satellit-turneringer tæller ikke.

Fra 16.-19. november vandt Chris Moorman fire turneringer. Først en $163-turnering på Full Tilt (189 deltagere), så både $109 NL turbo (281 deltagere) og $215+rebuys (143 deltagere) på PokerStars og endelig en $30 med rebuy (246 spillere) på iPoker-netværket.

Været i downswing
Sejrene kommer på et godt tidspunkt, for 2012 har ikke budt på storrens for briten.

- Selv om jeg har vundet en række Triple Crowns tidligere, så føles den her ekstra særlig, fordi der er gået så lang tid siden sidst, og det er gået halvskidt online i år, siger Chris Moorman i et interview med Pocket Fives og giver denne grund til sit downswing:

- Jeg tror, det begyndte med varians og forværredes til at spille dårligt. Når jeg gik dybt i en stor turnering, følte jeg presset og enten overkompenserede ved at prøve at vinde hver hånd eller gå den anden vej, hvor jeg spillede solidt og håbede på heldet til at vinde turneringen. Selv om jeg har haft meget succes med det her spil, så er det stadig nemt indimellem at miste al selvtillid, når det går dårligt, siger han.

Læs også:

Se også: Ottende hattrick til Mickey
Se også: Mickey på elitens finalebord

Ungareren Peter 'Belabacsi' Traply har vundet ti Triple Crowns og herefter følger danske Mickey 'mement_mori' Petersen med otte.

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.