Poker

Poker-værtinde afslører alt

Skriver bog om hemmelige Hollywood-pokerspil

  • Tobey Maguire er en af de kendisser, som kan se frem til at læse mere om sig selv og sin deltagelse i ulovlige pokerspil i Hollywood. (Foto: AP/Laura Rauch)
Tobey Maguire er en af de kendisser, som kan se frem til at læse mere om sig selv og sin deltagelse i ulovlige pokerspil i Hollywood. (Foto: AP/Laura Rauch)

Gennem syv år drev Molly Bloom en række undergrunds highstakes cashgames for Hollywood-stjerner, forretningsmænd, sportsstjerner og andet godtfolk. Stjernerne risikerer nu, at alle detaljerne fra deres ulovlige kortspil bliver lagt åbent frem for offentligheden.

33-årige Molly Bloom er nemlig i gang med sine erindringer, som efter planen udkommer i 2014. Forlæggeren lover, at bogen vil tage læseren med ind til de pokerspil, som Bloom arrangerede i New York, Los Angeles, Miami og Las Vegas, "indtil det hele væltede ned om ørene på hende".

Det skriver blandt andre nyhedsbureauet AP.

Spillene og Molly Bloom blev kendt i forbindelse med en retssag om pokergæld, som også bl.a. Tobey Maguire, Nick Cassavetes og Rick Salomon var en del af. Sagen endte med et forlig.

Læs også:

Se også: Hollywood-pokerskandale ender i forlig

Amerikanske kendisser som Leonardo DiCaprio, Ben Affleck, Matt Damon og baseball-stjernen Alex Rodriguez fra New York Yankees skulle også have deltaget fra tid til anden - blandt mange andre kendte navne.

Daily Mail har et billede af den 33-årige kommende forfatter.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Poker