Danmarks heldigste mand

Simon Ravnsbæk vandt for anden gang på en uge over to millioner Spring Championship of Online Poker

Simon Ravnsbæk har haft et fantastisk 2012, som ud over den sidste uges bedrifter også har budt på et WPT-finalebord og en søndag med to store online-sejre til over en million kroner. (Foto: Neil Stoddart)
Simon Ravnsbæk har haft et fantastisk 2012, som ud over den sidste uges bedrifter også har budt på et WPT-finalebord og en søndag med to store online-sejre til over en million kroner. (Foto: Neil Stoddart)

'Helt absurd varm'.

Her tænker den aarhusianske pokerpro Simon Ravnsbæk ikke på vejret lige nu, men på sin seneste uge, der har budt på to af den slags resultater, som får folk til at spille onlinepoker.

For syv dage siden vandt han en turnering til Spring Championship of Online Poker (SCOOP) til to millioner kroner. I nat glippede sejren ganske vist, men andenpladsen var immervæk knap 2,5 millioner kroner værd.

Facit lyder således på 4,5 millioner kroner i gevinst for to onlineturneringer på blot en uge.

Læs også:

Se også: Vandt to mio. i nat: 'Det er helt sick'Se også: Scorer vanvittig dobbelt-triumf

Den første havde et felt på 951 deltagere, mens SCOOP's mellemstore hovedturnering, som gav andenpladsen, tiltrak 3567 mand. Uanset hvor meget held og færdighed man lægger i pokerturneringer, så er præstationen ganske bemærkelsesværdig.

Er du Danmarks heldigste mand p.t.?

- Hehe, i forhold til, hvor få turneringer jeg har spillet, så er det vanvittigt. Men det er nok lidt tilfældigt, at det lige er mig, der rammer, for der er også andre, som er ret gode. Over et vist antal turneringer føler jeg mig dog ret godt inde i forhold til gennemsnittet, siger Simon Ravnsbæk til ekstrabladet.dk.

- Jeg føler, at jeg har ret godt styr på mit spil og på de andres spil. Og så er jeg villig til at tage et greb i løgene og hakke den ind med 97 off, hvis jeg mener, det er det rigtige at gøre. Og det er nok de færreste, som tager sådanne spots. Men jeg er god til at læse dynamikken især i preflop-situationer. Hvem der kan finde på at lave ballade, og hvornår de gør det.

Læs også:

Se også: Lavede 600 kroner om til en million

Nummer to er jo den første taberplads. Skal man overhovedet sige tillykke?

- For at være helt ærlig. Jeg har et habilt chiplead, da vi er to tilbage, og da var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg lukker den og afviser også en deal. Når man så ender med at falde af, tænker man sit. Men efter at have fået en øl, så er det svært at være skuffet, selv om det ville have været fantastisk god lir med to store sejre på en uge.

- Men jeg var også helt absurd varm. Spillet sad lige i skabet, og igen vandt jeg alle de vigtigste flips, griner Ravnsbæk.

Du tabte ellers sidst på aftenen en all-in-preflop-situation med AQ mod AT. Jeg troede ikke, det kunne lade sig gøre så varm, som du er?

- Den var også grim og en vigtig pot. Jeg kunne have været blevet chipleader der. Jeg tager så revanche senere ved at klonke med A6 mod A9. Til gengæld doblede jeg en anden med AT mod A5 på finalebordet. Floppet hedder A-T-5, og han turner et hus, siger den 30-årige jyde.

Se flere hænder i PokerStarsblog

For en uge siden vidste du ikke, hvad du skulle stille op med din milliongevinst. Er du blevet klogere?

- Jeg har ikke planlagt så meget med de penge. Gennem længere tid har jeg været forelsket i en bil, en Audi S5 Sportback, men jeg er jo lidt en nærig jyde, så lad os nu se. Jeg er jo nærmest ikke faldet ned på jorden efter den første succes, siger Simon Ravnsbæk.

Forsvarer DM fra i morgen

Allerede i morgen er Simon Ravnsbæk tilbage ved pokerbordet. Her skal han nemlig forsvare det danmarksmesterskab han vandt på Casino Copenhagen sidste år. Selv om sandsynlighederne ikke taler for det, så er målet det tredje DM-finalebord i træk.

Læs også:

Se også: Ravnsbæk vandt poker-DM

Spillestilen skal dog formentlig lægges en smule om.

- De andre kender mig jo, og jeg får ingen kredit mod andre danskere. De tror aldrig, jeg har noget. Så det må jeg hellere have kraftig opmærksomhed på. Til gengæld tror jeg ikke de tør ud og flippe med mig, griner Ravnsbæk.

Læs også:

Se også: Lavede 600 kroner om til en million

SCOOP event #40-medium ($1050 NL hold'em Main Event)

1. suarez_BG (Bulgarien) $560.019

2. Simon 'ministerborg' Ravnsbæk (Danmark) $417.339

3. hunwei (Australien) $296.061

4. PSÄ! (Malta) $205.102,50

5. carrycakes (Mexico) $152.703,27

6. scrooch025 (Belgien) $115.927,50

7. Donny 'dknight10' Knight (Costa Rica) $80.257,50

8. Korn2005 (Canada) $44.587,50

9. IRLMedic (Irland) $28.536

Antal spillere: 3567

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Ulrik Bachmann
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen