Poker

Isildur1 smed sit overskud

SuperStar Showdown-matchen mellem Viktor Blom og Isaac Haxton endte (stort set) uafgjort

Efter et par dages forsinkelse pga. en voldsom storm på Malta, der gav internetproblemer, har Isaac 'philivey2694' Haxton og Viktor 'Isildur1' Blom færdigspillet deres SuperStar Showdown-match.

Søndag nåede de kun ca. 700 hænder, før Isaac Haxtons internet satte ud. På et tidspunkt var den på Malta-bosatte amerikaner nede med $100.000.

Men når man spiller fire bordes heads-up NL hold'em med blinds på $100/$200, kan lykken hurtigt vende. Hvilket den gjorde ... adskillige gange.

Læs også:

Se også: Storm ødelagde revanche-match

Viktor Blom fortsatte udmiddelbart, hvor han slap og var på et tidspunkt oppe med $130.000. Herefter gik matchen Isaac Haxtons vej. Ikke alene kom han tilbage til nul, det lykkes ham også at være foran med $80.000, inden det igen blev tid til et overtag til Isildur1.

Facit efter 2500 hænder var et plus på $5093 til Isaax Haxton. Teknisk set endnu en sejr til amerikaneren, som fortsat er den eneste modstander Viktor Blom har tabt samlet til. Med de stakes og sving er der nok nærmere tale om uafgjort ...

Læs flere detaljer fra matchen

Næste SuperStar Showdown match er allerede søndag, hvor Viktor Blom byder op til dans med britiske Alexander 'Kanu7' Millar. Spillet er fire bordes NL hold'em, og de to duellanter går i krig kl. 18 dansk tid.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet