Poker

High Stakes Pokers største øjeblikke

Efter syv sæsoner er det slut med det populære pokerprogram. Se ekstrabladet.dk's bud på de fem mest mindeværdige hænder

  • Gus Hansen er klar for at se turn i denne legendariske hånd mod Daniel Negreanu.
Gus Hansen er klar for at se turn i denne legendariske hånd mod Daniel Negreanu.

Forbuddet mod onlinepoker i USA bliver ved med at kræve sine ofre. Senest er det gået ud over et af de allermest populære programmer blandt pokernørder: High Stakes Poker.

Efter en mindre god syvende sæson – blandt andet pga. nye mindre populære værter – kommer der ingen ottende sæson i 2012 på GSN.

Programmet havde premiere i 2006 og var dengang nyskabende, fordi det omhandlede et cashgame blandt spillets mest kendte navne og ikke bare turneringer, som var normen op til da.

High Stakes Poker har skabt mange YouTube-klassikere. Her er ekstrabladet.dk’s bud på de fem mest mindeværdige.

Fire ens til Gus Hansen (ovenfor)

Sæson to: Gus Hansen vs. Daniel Negreanu

Hvis man i løbet af pokerboomet har spillet en sit and go på nettet, så har denne hånd haft svært ved at undgå ens opmærksomhed. Gus og Negreanu er involveret i et rigtig setup, da begge rammer et set på floppet. Bid mærke i Antonio Esfandiari som uden den store betænkningstid drysser AQ preflop. På turn rammer Gus Hansen fire ens, og så går det løs.

Læs også: Gus Hansens egen analyse af hånden

Dwans legendariske bluff

Sæson fem: Tom ’durrrr’ Dwan vs. Barry Greenstein og Peter Eastgate

Meget er sagt og skrevet om denne hånd, hvor Tom Dwan lykkes med et kæmpe bluff og får Eastgate til at smide trips. Ikke alt er lige begavet. Peter Eastgates største fejl var nok, at han købte sig ind i spillet dybere, end han burde. Hvis 2008-verdensmesteren havde siddet med færre penge foran sig, havde han aldrig foldet – og durrrr havde formentlig slet ikke forsøgt sig med bluffet. Med et fuldt bord til floppet er Eastgates trips ikke så gode, som de ser ud Han slår kun et rent bluff.

Programmets største pot

Sæson fem: Tom ’durrrr’ Dwan vs. Barry Greenstein

Minimumbuyin i denne sæson var $200.000, hvilket skabte nogle kæmpe potter. Denne er den allerstørste i programmets syv sæsoner, når man kigger på slutresultatet. Andre har været større, men så er turn og river blevet kørt flere gange, eller andre forhandlinger har foregået. I hånden rammer den notorisk loose Tom Dwan et kæmpe flop med toppar og farvetræk mod Greensteins esser. På spil er $919.600.

Verdens rareste milliardær

Sæson fire: Guy Laliberte vs. David Benyamine

Ejeren af Cirque de Soleil skulle være en utrolig rar mand. Både ved og uden for pokerbordet. Fransk-canadieren har doneret mange penge til pokereliten, men her hvor verdens rigeste pokerspiller har chancen for at vinde nogle af dem tilbage, lader han alligevel David Benyamine slippe. Som han siger: ’Du får lov til at vælge, hvad vi gør. Pengene betyder mere for dig’. Også nemt at sige når man er god for et par milliarder dollar. Potten er over $1,2 millioner, men Guy giver Benyamine en god deal.

Læs også: 22 klar til verdens dyreste pokerturnering

Ivey kan altså bluffes

Sæson tre: Brad Booth vs. Phil Ivey

Man bluffer normalt ikke manden, der regnes for verdens bedste allround-pokerspiller, og som bestemt ikke er bleg for at lave store calls. Brad Booth har i denne hånd 4-2 suited med et hulskud til en straight og får alligevel Ivey til at smide sine konger.

Læs også: Se pokerens fem sygeste bluff

Hvilke hænder er glemt? Læg gerne links ind i kommentar-feltet …

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Poker
Hent flere
Mest læste i Poker
Hent flere
Seneste i EKSTRA
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen