Poker

Seriøse smæk til Negreanu

Viktor 'Isildur1' Blom skulle kun bruge 1439 hænder for at vinde $150.000

  • Oprindeligt var det meningen, at Daniel Negreanu og Viktor Blom skulle spille to gange 2500 hænder.
Oprindeligt var det meningen, at Daniel Negreanu og Viktor Blom skulle spille to gange 2500 hænder.
1/3
Næste »

Det var oldschool mod newschool, da Daniel 'KidPoker' Negreanu og Viktor 'Isildur1' Blom i aftes og nat tørnede sammen i en SuperStar Showdown på PokerStars.

Oprindeligt var det meningen, at de to Team PokerStars-proer skulle spille to 2500 hænders matcher to søndage i træk. Formatet var No-limit hold'em på fire heads-up-borde med $50/$100 blinds.

Negreanu var på forhånd underdog i matchen, fordi han på trods af sin ældre alder slet ikke har samme erfaring med multitabling, og det tempo online heads up-matcher foregår i.

Viktor Blom har indtil videre haft en rigtig skidt marts måned med et minus ifølge highstakespokerdb.com på over $800.000. I matchen mod Negreanu gik det dog noget bedre.

Den unge svensker skulle kun bruge 1439 hænder, før han havde vundet de $150.000, som begge spillere på forhånd havde aftalt, at de ville bringe med til matchen.

Heldet var også på svenskerens side, som vandt stort set alle store pots og coinclip-situationer.

- Det var temmelig frustrerende. Tabte matchen på 1439 hænder. I 20k+ pots slog han mig 12-2, og jeg løb 44k under par i all-in-pots, skrev Daniel Negreanu på sin Twitter.

Efterfølgende gav 'Isildur1' også udtryk for sit skrub. I chatten skrev kombattanterne:

KidPoker: pretty sick run

Isildur1: yeah its just sick

Isildur1: i hit nuts all session long

KidPoker: that makes it easy :-)

Isildur1: yep hehe

PokerStarsblog kan man læse et længere referat af matchen inklusiv udvalgte hænder, mens Daniel Negreanu allerede har postet nøglehænder (hvor han taber hovedparten) i sin blog.

Efter at have sundet sig lidt har canadieren meddelt, at han til næste søndag finder $150.000 mere frem fra skunken og er klar til en revanche.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Poker