Poker

Seriøse smæk til Negreanu

Viktor 'Isildur1' Blom skulle kun bruge 1439 hænder for at vinde $150.000

  • Oprindeligt var det meningen, at Daniel Negreanu og Viktor Blom skulle spille to gange 2500 hænder.
« Forrige
Oprindeligt var det meningen, at Daniel Negreanu og Viktor Blom skulle spille to gange 2500 hænder.
1/3
Næste »

Seneste i EKSTRA

Hent flere
 

Det var oldschoolmod newschool, da Daniel 'KidPoker' Negreanu og Viktor 'Isildur1' Blom i aftes og nat tørnede sammen i en SuperStar Showdown på PokerStars.

Oprindeligt var det meningen, at de to Team PokerStars-proer skulle spille to 2500 hænders matcher to søndage i træk. Formatet var No-limit hold'em på fire heads-up-borde med $50/$100 blinds.

Negreanu var på forhånd underdog i matchen, fordi han på trods af sin ældre alder slet ikke har samme erfaring med multitabling, og det tempo online heads up-matcher foregår i.

Viktor Blom har indtil videre haft en rigtig skidt marts måned med et minus ifølge highstakespokerdb.com på over $800.000. I matchen mod Negreanu gik det dog noget bedre.

Den unge svensker skulle kun bruge 1439 hænder, før han havde vundet de $150.000, som begge spillere på forhånd havde aftalt, at de ville bringe med til matchen.

Heldet var også på svenskerens side, som vandt stort set alle store pots og coinclip-situationer.

- Det var temmelig frustrerende. Tabte matchen på 1439 hænder. I 20k+ pots slog han mig 12-2, og jeg løb 44k under par i all-in-pots, skrev Daniel Negreanu på sin Twitter.

Efterfølgende gav 'Isildur1' også udtryk for sit skrub. I chatten skrev kombattanterne:

KidPoker: pretty sick run

Isildur1: yeah its just sick

Isildur1: i hit nuts all session long

KidPoker: that makes it easy :-)

Isildur1: yep hehe

PokerStarsblogkan man læse et længere referat af matchen inklusiv udvalgte hænder, mens Daniel Negreanu allerede har postet nøglehænder (hvor han taber hovedparten) i sin blog.

Efter at have sundet sig lidt har canadieren meddelt, at han til næste søndag finder $150.000 mere frem fra skunken og er klar til en revanche.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Jakob Hansen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik