Poker

Selbst bedst i fransk drama

Amerikanske Vanessa Selbst vandt Partouche Poker Tour

  • Med sejren i Cannes har Vanessa Selbst de seneste par år cashet for ca. 3,8 millioner dollar i pokerturneringer. (Foto: PPT)
Med sejren i Cannes har Vanessa Selbst de seneste par år cashet for ca. 3,8 millioner dollar i pokerturneringer. (Foto: PPT)

Partouche Poker Tours hovedturnering i 2010 vil mest af alt blive husket for diskvalifikationen af tyske Ali Tekintamgac for snyd.

Angiveligt havde han via tegn fra falske bloggere og journalister modtaget information om andre spilleres hænder. Sagen er overdraget til de franske myndigheder, og Tekintamgac risikerer at skulle bag tremmer, hvis han bliver kendt skyldig.

Men der blev også spillet poker - også efter Søren Kongsgaard forlod turneringen på en sjetteplads.

I går blev heads up-duellen mellem amerikanske Vanessa Selbst og franske Raphael Kroll afgjort, og det blev en hurtig en af slagsen. Fem hænder var alt, hvad Selbst skulle bruge, før hun kunne lade sig kåre som vinder og modtage førstepræmien på små ti millioner kroner.

Med sejren sætter Vanessa Selbst en tyk streg under, at hun ikke alene er en af verdens bedste kvindelige turneringsspillere, men ditto sådan en helt generelt.

I april vandt hun NAPT Mohegan Sun, ligesom hun til EPT London i september lavede et finalebord i highrollerturneringen. På turnerings-cv'et står også et WSOP-bracelet i Pot-limit Omaha fra 2008.

€8500 Partouche Poker Tour

1. Vanessa Selbst (USA) €1.300.000

2. Raphael Kroll (Frankrig) €800.000

3. Fabrice Soulier (Frankrig) €500.000

4. Tommi Eteläperä (Finland) €360.000

5. Ibrahim Raouf (Egypten) €300.000

6. Søren Kongsgaard (Danmark) €240.000

7. Cyril Andre (Frankrig) €187.500

8. Tobias Reinkemeier (Tyskland) €130.700

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Poker