Poker

Fra 20.000 til to millioner på ti dage

Jannick Wrang har været varm ved onlinebordene

  • EDWARDHOPPER-kontoen har i juli været noget varmere end den danske sommer. (Foto: World Poker Tour)
EDWARDHOPPER-kontoen har i juli været noget varmere end den danske sommer. (Foto: World Poker Tour)

Las Vegas og World Series of Poker var aflyst i år, men derfor har juli alligevel budt på masser af poker for Jannick Wrang. Årets EPT Campione-vinder har udnyttet det dårlige danske sommervejr samt kærestens ferie i Jylland til at lave lidt af en raket.

- Jeg startede med at sætte 20.000 danske kroner ind og lagde ud med at spille lidt 'fornuftigt' bankroll-management, hvor jeg havde til et par oplæg. Det gik godt, og for omkring en uge siden stod der $320.000, omkring to millioner kroner, på kontoen. Det har jo selvfølgelig også været motiverende i sig selv, fortæller Jannick Wrang til Pokernyhederne.

Over 36.000 hænder på PokerStars' store PLO-borde er det blevet til for 'EDWARDHOPPER', som Jannick Wrang kalder sig. Plus ca. 10.000 hænder på lavere takster og andre netværk. Nu er der så planlagt pokerpause et stykke tid.

Læs også:

Se også: Wrang: - Pengene betyder en del

- Fra i dag og en uge frem kommer jeg næsten ikke til at spille, fordi jeg har nogle forskellige aftaler. Jeg kan i hvert fald ikke nå at gå stuck igen og har da også trukket en del af pengene ud og efterladt en 'lille' rulle på omkring $100.000, siger Wrang.

Smed 300.000 kr. søndag

Selv om pilen i særdeleshed er gået den rigtige retning i denne måned, så indebærer Pot-limit Omaha og de høje takster også nogle vilde sving. De seneste resultater fra highstakesdb.com viser et minus på 300.000 kroner for søndagens små 1500 spillede hænder.

- I løbet af de sidste par uger, der har jeg fem gange prøvet at tabe 250.000 kroner i løbet af et par timer, og selv om det generelt går godt, så fylder det alligevel noget. Den tiltfaktor, der kan være, er noget, jeg har arbejdet meget med, og jeg spiller kun, når jeg har det fint med at tabe den slags beløber, konstaterer han.

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen