Poker

Kipster færdig i Cannes

Ingen dansk succes i PLO sixmax-turneringen

  • Jesper 'Kipster' Hougaard er på jagt efter sit tredje WSOP-armbånd. I 2008 vandt han en World Series of Poker-turnering både i Las Vegas og London. (Foto: Betfair)
Jesper 'Kipster' Hougaard er på jagt efter sit tredje WSOP-armbånd. I 2008 vandt han en World Series of Poker-turnering både i Las Vegas og London. (Foto: Betfair)

Danske pokerspillere er i stor stil gået i en bue uden om World Series of Poker (WSOP) Europe i Cannes.

Danmarks første vinder til WSOP Europe, Jesper 'Kipster' Hougaard, dukkede dog op i går til event #6 (€1650 Six-Handed Pot-Limit Omaha). Hen på aftenen måtte den snart 29-årige dansker dog sande, at det ikke blev til endnu et bracelet til samlingen i denne omgang.

Jesper Hougaard vandt i 2008 en NL hold'em-turnering til WSOP Europe. Siden har Theo Jørgensen og Gus Hansen gjort ham kunststykket efter.

Få deltagere
I det hele taget er der bling-bling billigt til salg i det sydfranske, hvor turneringerne ikke just har været et tilløbsstykke.

Eksempelvis stillede kun 96 mand op til event #5 (€10.450 Mixed Max NL Hold'em). Her fører Brandon Cantu et felt på 16 an. Phil Hellmuth, Jennifer Tilly og Marvin Rettenmaier er blandt forfølgerne.

€10.450-hovedturneringen går i gang lørdag.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Seneste i EKSTRA