Poker

Gus fik smæk af Kenneth Carlsen

Og der blev ikke spillet poker ...

  • Mens der stadig var håb ... Gus Hansen fik et point i første sæt. Dels var Kenneth Carlsen flink, og dels er pokerspilleren ikke helt uden talent på en tennisbane. (Foto: Karina Ildor )
Mens der stadig var håb ... Gus Hansen fik et point i første sæt. Dels var Kenneth Carlsen flink, og dels er pokerspilleren ikke helt uden talent på en tennisbane. (Foto: Karina Ildor )

Boris Becker har gjort det i flere år, og Rafael Nadal er lige begyndt. Faktisk har Kenneth Carlsen også tidligere prøvet kræfter med poker, men da Danmarks bedste herretennis-spiller i nyere tid i weekenden stod over for Danmarks mest kendte pokerspiller, skulle der ikke dystes med kort.

I forbindelse med et støttearrangement for KB's tennisafdeling var de to klubkammerater macthet i en opvisningskamp, og trods en fortid som tennistalent kunne pokerspilleren ikke bluffe sig til sejr.

- Lad os bare sige, at han var flink mod en stakkels motionsspiller. Pokerhajen kunne ikke hamle op med den tidligere ATP-spiller, griner Gus Hansen, som dog undgik æg.

Kenneth Carlsen vandt første sæt 6-1, og ved 1-1 i andet stoppede opvisningen. Det var så langt fra første gang, de to stødte ind i hinanden på KB's anlæg. Kenneth Carlsen er født i 1973 og Gus Hansen i 1974, så hvert andet år spillede de ungdomstennis sammen.

- Vi har vundet et par holdmesterskaber eller to sammen. Men allerede dengang var Kenneth meget bedre bedre end os andre, fortæller Gus Hansen.

Læs også:

Se også: Gus vandt 100.000 kr. i tennis

Pokerspilleren har tidligere optrådt som mæcen over for det danske squashlandshold, og KB kan heller ikke klage over at have haft Gus Hansen som medlem i rundt regnet 30 år. Til weekendens velgørende maraton-døgn medbragte pokerspilleren også en donation på 216.000 kroner til KB's tennisskoler.

Træner til racketlon-VM
Ved siden af pokeren er sport stadig københavnerens altoverskyggende interesse. Faktisk tilhører Gus Hansen trods sine 38 år verdenseliten inden for racketlon, som er en fire-kamp inden for tennis, squash, badminton og bordtennis. Lige nu trænes der frem mod VM i november.

- Danske Jesper Ratzer er en af favoritterne, og det bliver nok ikke i år, jeg skal være verdensmester. Hvor langt jeg når, kommer an på lodtrækningen, men målet er en kvartfinaleplads, lyder vurderingen af egne chancer.

Læs også:

Se også: Gus bust i Macau

Den nærmeste fremtid byder dog på poker.

Mandag morgen fløj Gus Hansen til domicilet i Monaco, og ganske tæt på i Cannes er World Series of Poker Europe lige gået i gang.

- Planen er at kigge nærmere på €50.000 highrolleren, og så er der også selve main event. Det er meget muligt, at jeg spiller en af dem eller dem begge, siger Gus Hansen.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Seneste i EKSTRA