Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel
Poker

Gus fik smæk af Kenneth Carlsen

Og der blev ikke spillet poker ...

  • Mens der stadig var håb ... Gus Hansen fik et point i første sæt. Dels var Kenneth Carlsen flink, og dels er pokerspilleren ikke helt uden talent på en tennisbane. (Foto: Karina Ildor )
Mens der stadig var håb ... Gus Hansen fik et point i første sæt. Dels var Kenneth Carlsen flink, og dels er pokerspilleren ikke helt uden talent på en tennisbane. (Foto: Karina Ildor )

Boris Becker har gjort det i flere år, og Rafael Nadal er lige begyndt. Faktisk har Kenneth Carlsen også tidligere prøvet kræfter med poker, men da Danmarks bedste herretennis-spiller i nyere tid i weekenden stod over for Danmarks mest kendte pokerspiller, skulle der ikke dystes med kort.

I forbindelse med et støttearrangement for KB's tennisafdeling var de to klubkammerater macthet i en opvisningskamp, og trods en fortid som tennistalent kunne pokerspilleren ikke bluffe sig til sejr.

- Lad os bare sige, at han var flink mod en stakkels motionsspiller. Pokerhajen kunne ikke hamle op med den tidligere ATP-spiller, griner Gus Hansen, som dog undgik æg.

Kenneth Carlsen vandt første sæt 6-1, og ved 1-1 i andet stoppede opvisningen. Det var så langt fra første gang, de to stødte ind i hinanden på KB's anlæg. Kenneth Carlsen er født i 1973 og Gus Hansen i 1974, så hvert andet år spillede de ungdomstennis sammen.

- Vi har vundet et par holdmesterskaber eller to sammen. Men allerede dengang var Kenneth meget bedre bedre end os andre, fortæller Gus Hansen.

Læs også:

Se også: Gus vandt 100.000 kr. i tennis

Pokerspilleren har tidligere optrådt som mæcen over for det danske squashlandshold, og KB kan heller ikke klage over at have haft Gus Hansen som medlem i rundt regnet 30 år. Til weekendens velgørende maraton-døgn medbragte pokerspilleren også en donation på 216.000 kroner til KB's tennisskoler.

Træner til racketlon-VM
Ved siden af pokeren er sport stadig københavnerens altoverskyggende interesse. Faktisk tilhører Gus Hansen trods sine 38 år verdenseliten inden for racketlon, som er en fire-kamp inden for tennis, squash, badminton og bordtennis. Lige nu trænes der frem mod VM i november.

- Danske Jesper Ratzer er en af favoritterne, og det bliver nok ikke i år, jeg skal være verdensmester. Hvor langt jeg når, kommer an på lodtrækningen, men målet er en kvartfinaleplads, lyder vurderingen af egne chancer.

Læs også:

Se også: Gus bust i Macau

Den nærmeste fremtid byder dog på poker.

Mandag morgen fløj Gus Hansen til domicilet i Monaco, og ganske tæt på i Cannes er World Series of Poker Europe lige gået i gang.

- Planen er at kigge nærmere på €50.000 highrolleren, og så er der også selve main event. Det er meget muligt, at jeg spiller en af dem eller dem begge, siger Gus Hansen.

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen