Poker

Gus bust i Macau

Danskeren måtte forlade 'Macau High Stakes Challenge' med tomme lommer

  • Theo Jørgensens debut som blogger har resulteret i dette billede af Gus Hansen i aktion ved highroller-turneringen i Macau. (Privatfoto)
Theo Jørgensens debut som blogger har resulteret i dette billede af Gus Hansen i aktion ved highroller-turneringen i Macau. (Privatfoto)

Trods en rigtig god start blev 'Macau High Stakes Challenge' med et buyin på halvanden millioner kroner det rene tilsæt for Gus Hansen.

Da turbo-strukturen for alvor satte ind, var heldet ikke med danskeren, som måtte forlade Asiens dyreste pokerturnering lige uden for de 12 præmiegivende placeringer.

Først doblede han en shortstacked Sam Trickett op. Briten rykkede all-in fra knappen med 97s og blev kaldt af Gus Hansen i big blind med A4, men den holdt ikke hjem, beretter Theo Jørgensen, som i den særlige anledning har forsøgt sig som blogger på sin facebook-side.

Herefter gik det galt i en re-raiset pot mod blandt andre John Juanda.

Gus Hansen kunne vise AJ, og den kunne ikke måle sig med Juandas damer. Ingen hjælp på flop, turn eller river, og så kunne danskeren rette tankerne mod de kommende dages store cashgames.

Læs også:

Se også: Verdens vildeste turbo-turnering

Den officielle blog beskriver ganske vist hånden lige nøjagtig modsat, men Gus Hansen bekræfter over for ekstrabladet.dk, at PokerAce har fået situationen galt i halsen.

73 spillere stillede op i den dyre turnering, som skal afgøres på én dag. Vinderen får over 38 millioner kroner.

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen