Poker

Morten måtte nøjes med 410.000 kr.

Blev nummer ti til EPT Barcelona

  • Det blev ikke til Morten Mortensens andet EPT-finalebord. Han blev nummer ti i Barcelona. (Foto: Neil Stoddart)
Det blev ikke til Morten Mortensens andet EPT-finalebord. Han blev nummer ti i Barcelona. (Foto: Neil Stoddart)

Det er svært at brokke sig over en gevinst på 410.000 kroner, men man kan alligevel ikke fortænke Morten 'VM' Mortensen i at tænke satans også, efter han fredag aften bustede i EPT Barcelona på en tiendeplads.

Selv i turneringer med næsten 1100 deltagere og et buyin på €5300 er præmiestrukturen enormt toptung. Placeringen lige uden for finalebordet gav €55.100, mens der er over en million euro til vinderen.

23-årige Morten Varbæk Mortensen begyndte dagen som shortstack. Han fik dog doblet to gange, først efter et vundet coinflip og siden en all-in preflop-situation med par over par, og så kunne han pludselig begynde at spille.

Hovedparten af den ellers fine stack røg i denne hånd.

John Juanda åbner, Morten Mortensen tre-better fra knappen med AT, hvorefter Antonin Duda fire-better all-in fra small blind med QJs.

Juanda folder, og efter flere minutters betænkningstid fandt MortenVM et kald frem. Floppet var grimt for danskeren med både et openended straighttræk og et flush-træk til Duda. Farven ramte på turn, og MortenVM var efterladt med en shortstack.

Læs også:

Se også: Morten får 1,25 millioner med fra Vegas

- Det gik lige efter planen og efter mine to doblinger havde jeg godt styr på bordet, så ærgerligt det ikke kunne blive til mere, sagde Morten Mortensen efterfølgende til Pokernyhederne.

Ilari 'Ziigmund' Sahamies er chipleader på lørdagens finalebord, der kan følges via livestream på PokerStars.tv.

Se også:

Se også: Sidste chance: Bliv pokerchef i Vegas

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Seneste i EKSTRA