Poker

Edward Norton håber på Rounders 2

- Vi havde så meget sjov med at lave den film, siger filmstjernen

  • Rounders fra 1998 med blandt andre Matt Damon, Edward Norton (t.v.), John Turturro (t.h.) og John Malkovich var mange nuværende pokerentusiasters første møde  med Texas hold'em. (Foto: Miramax)
Rounders fra 1998 med blandt andre Matt Damon, Edward Norton (t.v.), John Turturro (t.h.) og John Malkovich var mange nuværende pokerentusiasters første møde med Texas hold'em. (Foto: Miramax)

Mike McD, Worm; Knish og Teddy KGB var hovedpersonerne i, hvad mange regner som den bedste film om poker nogensinde.

Siden 'Rounders' med den danske titel 'Sidste spil' fik premiere i 1998 har pokerfans drømt om en fortsættelse.

Hvad sker der med Matt Damon, Edward Norton, John Turtorro og John Malkovic' karakterer, når onlinepokeren for alvor får fat.

Rygterne om en fortsættelse har stået i kø, men selv efter skaberne af filmen for et års tid siden sagde, at en fortsættelse var på vej, er der intet konkret nyt.

Se også: Kendisser spillede poker om millioner

Edward Norton - som i filmen spiller småsvindleren Worm - håber og tror stadig på en Rounders 2.

- Jeg tror, der er en mulighed for det. Vi havde så meget sjov med at lave den film. Det var et af de bedste slæng nogensinde. Vi lavede den lige på det perfekte tidspunkt lige som optakt til, at pokerfænomenet begyndte, sagde han i David Lettermans talkshow.

Se også: Theo: Legendariske Vegas-stunder

- Matt (Damon) og jeg snakkede om det senere. Vi skulle have forhandlet noget a la fem procents rake (kasinoets afgift) på hver pokerhånd, der blev spillet efter det. Så kunne vi have lavet fortsættelsen med vores egne penge, griner han.

I kølvandet på Rounders' succes forsøgte Hollywood sig med blandet andet 'Lucky You' og senest Runner Runner - uden den store succes.

Se også: Nu kommer 'Rounders 2' endelig

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Seneste i EKSTRA