Hvor er de fleste fisk?

Peter leder efter anmeldelser af de forskellige pokersites

  • Det eneste, du skal tage hensyn til, er, hvem der har det bedste software, og derfor gør oplevelsen fedest for dig.
Det eneste, du skal tage hensyn til, er, hvem der har det bedste software, og derfor gør oplevelsen fedest for dig.
1 af 1

Seneste i EKSTRA

Hent flere
 
?

Hej Theo

I site-reviews savner jeg analyser af spillerniveauet på de givne sider. Jeg spiller typisk sit-and-go (SNG) i $10-klassen, og det kunne være interessant at vide, hvor niveauet er lavest.

Ved du eksempelvis, om det bedst kan betale sig at spille på PokerStars eller Danske Spil? Hvis man ser bort fra rake osv.

De bedste hilsner

Peter

!

Hej Peter

Nu er vi ude i nogle formodninger fra min side af, men det må vel være svært at vurdere, hvor gode eller ringe de forskellige spillere er på $10 SNG'er, når der nu er ca. 5000 personer, der spiller de sng'er.

Hvilket, jeg formoder, er grunden til, at du ikke kan finde nogle anmeldelser af, hvor de ringeste spillere er. Det ville vel også være latterligt, hvis nogen helt seriøst kom med sådan en anmeldelse om, at spillerne på PokerStars var helt overdrevet ringe, hvilket var kommet af, at de havde overvåget 40 SNG'er.

Læs også:

Se også: Hvordan slår man turbo-sng'er?

Jeg gætter sgu på, at niveauet er akkurat lige højt ligegyldigt, hvor du spiller henne. Det eneste, du skal tage hensyn til er, hvem der har det bedste software, og derfor gør oplevelsen fedest for dig - og så selvfølgelig samtidigt er skattefrie.

Mvh

Theo

Spørg Theo om poker her

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik