Er det en fair beslutning?

Hånden bliver erklæret død, efter den er blevet vist til nogle tilskuere

  • Nogle turneringsledere havde bøjet reglerne i dit tilfælde. (Foto: Neil Stoddart)
Nogle turneringsledere havde bøjet reglerne i dit tilfælde. (Foto: Neil Stoddart)

Hej Theo

Er det fair, at ens hånd bliver erklæret død, hvis man efter at have været gået all-in, viser sin hånd til sidemanden eller nogle tilskuere?

Modstanderen sidder og overvejer et kald eller fold på turn.

Dilemmaet opstår på finalebord i forbindelse med D.A.P.T.

Det skal siges, at der står i reglerne, at man IKKE må vise sin hånd, og at der i løbet af turneringen er blevet givet advarsel mod at vise kort.

Men i forbindelse med, at man er all-in, kan ens hånd vel ikke fair erklæres død eller? Bør afgørelsen ikke bare være, at hånden også vises til modstanderen, som så kan træffe sin beslutning ud fra den ekstra info?

Kasper

Hej Kasper

Jeg syntes også, det er en hård straf, du er blevet udsat for. Der er ikke skyggen af tvivl tilbage, hvis I f.eks. var tre mand i hånden, og der sad en bag dig med en beslutning. Men som jeg forstår det, er I kun to mand i hånden.

Hvis regelsættet siger, at din hånd er død i disse tilfælde, er der jo ikke så meget at diskutere, men har nu snakket med et par turneringsledere om det, og begge havde nok bøjet reglerne i dette tilfælde, selv om det havde stået i regelsættet.

Læs også:

Se også: Er deres hænder ikke døde?

Den ene havde givet dig en tidstraf, og den anden havde vist din hånd op, som du selv var inde på.

Når det så er sagt, så står der garanteret i regelsættet, at din hånd er død i disse tilfælde, og der er derfor i bund og grund ikke så meget at diskutere. Du må bare lære af det på den hårde måde.

Mvh

Theo

Spørg Theo om poker her

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Seneste i EKSTRA