Poker

Storsviner pokerspillende playboy

Isaac Haxton har ikke den store fidus til Dan Bilzerians evner ved et pokerbord 

Dan Bilzerian er mest af alt et fænomen på Instagram, som flyder over med billeder og videoer af hans ekstravagante liv.
1/2
Næste »

Han hævder at have vundet over en kvart milliard kroner i private cashgames, men den pokerspillende playboy Dan Bilzerian nyder ikke meget respekt i visse dele af pokereliten.

Hvilket den anerkendte onlinespiller, highroller og pokerteoretiker Isaac Haxton - også kendt som 'luvtheWNBA' og 'philivey2694', understreger på Twitter.

- At Dan har holdninger til, hvem der kan spille poker, svarer til, at Milli Vanilli har holdninger til, hvem der kan være musikere.

Hvis nogen skulle være i tvivl, blev Milli Vanilli for alvor kendt i slutningen af 80'erne, da det blev afsløret, at det ikke være deres stemmer på deres ellers populære debutalbum 'Girl You Know It's True'. Den tyske duo mimede kun.

Udtalelsen fra Dan Bilzerian falder, da han blander sig i kommende heads up-dyst og såkaldt 'grudgematch' mellem Cate Hall og Mike Dentale.

Dan Bilzerian er mest kendt for sin ekstravagante livsstil, som han deler med sin over 21 millioner følgere på Instagram.

Han lægger gerne billeder online fra cashgames i Las Vegas, ligesom han jævnligt hænger ud og laver væddemål med den pokerglade forretningsmand Bill Perkins.

Isaac Haxton er ikke imponeret af Dan Bilzerian. Foto: Pokerstars Isaac Haxton er ikke imponeret af Dan Bilzerian. Foto: Pokerstars  

Livsstilen finansieres dog i udgangspunktet ved at være søn af Paul Bilzerian - en stor kanon på Wall Street i 80'erne, som af flere omgange har kæmpet mod det amerikanske retssystem blandt andet under anklage for at gemme dele af sin formue.

Faderen er dømt for flere forhold - herunder skatteunddragelse - og har siddet i fængsel, men fastholder at være uskyldig.

Se også: Pokerspilleren alle vil slå

Se også: Playboy hævder: Har vundet en kvart milliard på poker

Se også: Flad ... og lever som en millionær

Se også: Playboy 'blærer' sig med milliontab

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet