Persondata politik

Her er sexperternes favoritlegetøj

Deres job er sex. Men hvad er deres personlige favoritter, når det kommer til sexlegetøj..?

« Forrige
Næste »

Seneste i Sex & samliv

Mest læste i Sex & samliv

Seneste i Signes brevkasse

EKSTRA Sex & samliv

 

Der er vant til at tale om sex. At skrive om sex. De lever af at høre på folks sexproblemer, og de bruger deres faglige indsigt til at råde klienter med ondt i sexlivet: Og så er de ikke bange for at bruge egne erfaringer, når de fortæller om sexlivets glæder og sorger.

ekstrabladet.dk har fået tre af vores faste kommentatorer til at fortælle om deres eget personlige favoritlegetøj samt give nogle bud på, hvad enhver kvinde og mand burde have derhjemme.

Katrine Berling
Sexolog og parterapeut Katrine Berling synes, man hurtigt købe sig fattig i ting, kan aldrig kommer til at bruge.

- Derfor er det vigtigt at være kvalitetsbevidst, og derfor har jeg også valgt mærker, som er hudvenlige og allergitestede. Og så elsker jeg også, når mit legetøj er æstetisk og feminint.

Musthaves er en god vibrator, en dildo og en G-punktsvibrator, så har man noget, man også kan bruge sammen med sin mand og noget til at glæde ham med, mener Berling, der har dette grundlæggende råd:

Husk at opbevare dine dildoer i en kasse eller lille pose, så de ikke ligger og samler støv. Vask dem altid inden og efter brug. En god ide er også altid at bruge glidecreme, da det gør legen lidt nemmere.

Katrine Berlings personlige favorit:
DeLight - G-punktsvibrator fra Fun Factory. - Det er den eneste G-punktsvibrator, jeg har fået til at stimulerer mit G-punkt, så jeg sprøjtede, og det er klart pga. den gode krumning, den har. Jeg har brugt den meget sammen med min kæreste, der også er vild glad for den, ikke mindst fordi den ser flot ud, men også fordi han kan se, jeg elsker den. Den er lavet i et lækkert, blødt materiale. Den er genopladelig, så den skal bare i stikkontakten. Husk at en kvinde skal være godt opvarmet og meget liderlig for at kunne sprøjte, så der skal arbejdes lidt for det.

Til kvinden:
The Boss: - En naturtro dildo med indbygget vibrator med otte forskellige programmer, den har en god størrelse og er lækker og blød at røre ved. Dildoen er udstyret med en turbobooster, i bunden, som giver en meget dyb vibration, som jeg ikke har set i andre vibratorer. Jeg vil ikke anbefale den til nybegyndere, da den er lidt stor, men er man øvet, kan man få meget glæde af den. Dildoen bruger batterier, så en god ide at have lidt på lager.

Til parret:
Bo - vibratorring fra LELO: - Dette er legetøjet både til kvinden og manden, for den skal nemlig sætte på mandens penis. En ring om penis gør at manden kan holde længer, fordi blodet ikke så let løber tilbage, og han holder derved sin rejsning. Med denne ring på får han samtidig glæde at vibratoren som han også vil mærke. Jeg synes, den er bedst, når jeg sidder øverst, fordi så kan jeg styre det, så vibratoren rammer præcist, hvor jeg gerne vil have det. Men den kan også bruges i andre stillinger.

LELO har lavet et fantastisk godt produkt her, det er genopladeligt, så man sætter den bare til opladning, når man ikke bruger den. Den er lavet i et lækkert materiale. Det eneste minus er, at den kun findes i en størrelse, så nogle vil måske finde den for stor eller lille.

Til manden:
Bad boy - G-punktsvibrator til mænd: - Denne vibrator til mænd er for at stimulere mandes prostata kirtlen fra endetarmen. Det gør at manden får en meget kraftigere orgasme. Manden kan lege med den selv eller få sin partner til at hjælpe. Hvis man vil have det rigtig sjovt, så kan han sætte den op og så penetrere sin partner imens, for på den måde at få dobbelt stimulation.

Robert Lubarski
Robert Lubarski, der i øjeblikket er ved at filme en ny omgang Zulu Lovecamp, hvor han er vært, er ikke i tvivl, når han skal sige, hvad personlige favorit er:

Påspændningsdildo: - Det er både sundt og frækt at skifte rolle nu og da i et parforfold. Og ved at lære sine feminine, modtagende, passive sider og ved at kunne rumme dem, blive man i sidste ende også i stand til at bedre at kunne rumme sin kvinde.

Med andre ord: Når du lærer at rumme kvinden i dig selv, kan du rumme din kvinde. Det samme gælder selvfølgelig for en kvinde, der bruger påspændningsdildoen på sin mand. Hun får styrke, saft og kraft. Nogle kvinder bliver helt høje af det.

Der er det også Roberts forslag til både manden og kvinden.

Til parret: Blindfold! - Det er et fantastisk stykke legetøj. Enkelt. Praktisk. Og til begge køn. For når man får et sådan på, og derved fjerner synssansen, styrker man alle de andre sanser. Føle, høre, dufte, smage. Og samtidig stimulerer man fantasien: Fordi man uundgåeligt hele tiden tænker, hvad sker der nu, hvad finder han/hun nu på?

I samme skuffe burde også ligge et letanvendeligt velcroudstyret fastspændningsudstyr, så man kan binde hinanden til sengen:

- For vi har alle brug for at slippe kontrollen. Det er enormt frigørende for begge køn at kunne overgive sig fuldstændig.

Rikke Thuesen
Sexolog og parterapeut Rikke Thuesen begynder i den bløde ende med at anbefale rigelige mængder massageolie, både for den intime nydelse, fordi man smutter lettere rundt, og fordi dejlig massage er godt forspil.

Personlig favorit: - Min personlige favorit er en klitorisstimulator, ganske enkel og ligetil. Den giver god ekstra nydelse, og man kan stadig holde fokus på den ægte vare. Den er god til opvarmning og også god for hende at bruge på klitoris, mens han f.eks tager hende bagfra, eller hun ridder ham.

Til parret: I en god legekasse mener Thuesen, der skal være analplug til både ham og hende.

- For mændene stimulerer det prostata, som er mandens G-punkt, og det kan give ham en himmelsk orgasme. For kvinder er det også dejligt, da en analplug kan være nemmere at rumme end en dildo eller hans penis, og han kan fornøje hende med mund eller penis samtiddig med at de leger med analplug.

Penisring med vibrator, som giver ekstra nydelse til ham. Giver ham en dejlig pirrende fornemmelse og kan også være med til at holde rejsningen længere, og når der er er vibrator på, kan den samtidig stimulere hendes klit.

Til hende: Dildo med G-punktsvibrator, fordi den er lidt sjovere end en almindelig dildo, og den rammer G-punktet, som kan være svært at nå.

De amerikanske sexperters top 5 over sexlegetøj

Fortæl om dit bedste sexlegetøj her - skriv legetøj i emnefeltet

Bruger du sexlegetøj?

Bruger du sexlegetøj? Er det en naturlig del af dit sexliv, alene eller med en parnter? Og har du et særligt stykke sexlegetøj, som er din personlige favorit: I så fald opforder vi dig til at skrive til redaktionen og fortælle om det.

Hvad er det, hvorfor er det din favorit, hvordan og hvornår bruger det det?
Fortæl her - skriv 'legetøj' i emnefeltet.

Sex & samliv 5. Sep 2013

De gi'r dig hårdere rejsning

Spørg Joan Ørting 29. Sep 2009

Bruger jeg min dildo for meget?

Spørg Joan Ørting 8. Okt 2009

Hvor sidder klitoris?

Sex & samliv 6. Jul 2009

Dildoer sundt for dit sexliv

Sex & samliv 21. Sep 2009

Sexlegetøj til mænd - frækt eller fimset?

Sex & samliv 2. Okt 2009

Læsernes frækkeste sexoplevelser

Sex & samliv 2. Okt 2009

Læsernes bedste sexoplevelser: Mændene

Sex & samliv 21. Aug 2009

Sådan er vores intimbarbering

Sex & samliv 2. Jun 2009

Sexcremer får krisen til at glide bedre

Spørg Joan Ørting 4. Sep 2009

Utro med min lolitadukke

Spørg Joan Ørting 25. Aug 2009

Hvordan finder jeg hans g-punkt?

Sex & samliv 7. Sep 2010

Den store dildokrig

Sex & samliv 3. Nov 2009

Derfor drømmer kvinder om pigetrekanter

Sex & samliv 27. Okt 2009

Her er pigernes frækkeste legetøj

Sex & samliv 22. Okt 2009

Sådan får du hende med på en trekant

Sex & samliv 22. Okt 2009

Her er de nyeste sexgadgets

Sex & samliv 12. Jan 2010

Sextest vil til bunds i legetøjet

Sex & samliv 23. Nov 2009

Hjælp - dildoen styrer mit liv!

Sex & samliv 4. Feb 2010

Test af penisringe

Sex & samliv 18. Aug 2010

Porno i provinsen

Varm Weekend 30. Mar 2010

Forny din frække maskinpark

Sex & samliv 4. Nov 2011

Dildopiger glade for sex

Sex & samliv 11. Apr 2011

Sextester vover lemmet for din skyld

Sex & samliv 8. Sep 2010

Halalsex

Sex & samliv 10. Feb 2011

Frække Valentinsgaver til ham

Sex & samliv 24. Jan 2011

Sex bliver aldrig det samme igen...

Sex & samliv 15. Nov 2010

Test af sexfarligt legetøj

Sex & samliv 19 timer siden

Fem frække tips til et sexet singleliv

EKSTRAsex i går

De lykkelige pars fem hemmeligheder

EKSTRAsex 15. Apr 2014

Bøsser i provinsen: Nej tak til analsex

Sex & samliv 14. Apr 2014

Derfor gør onani dig bedre i sengen

EKSTRAsex 14. Apr 2014

Kvinde - få mere ud af din onani

 

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Peder Nederland Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik