Persondata politik

Jeg vil være slavetøs 24/7

Danskerne under dynen: 24-årige Susanne søger en striks Herre

 

Susanne er 24 år, studerende og fra København - og så har hun erkendt, at hun elsker s/m så meget, at hun vil være slavetøs 24 timer i døgnet.

- Jeg har altid vidst, at jeg godt kunne lide at blive bundet. Det er vist noget, de fleste først lærer hen ad vejen, men jeg opdagede det allerede som meget ung, når vi legede indianere og cowboys.

- Jeg ville altid fanges og bindes til totempælen. Da jeg begyndte at have kærester, ville jeg tit have dem til at binde mig og give mig bind for øjnene. Der er fyre jo heldigvis meget lette. De var ligeglade med, hvad der skulle ske, så længe de bare kom i seng med mig, fortæller Susanne til Ekstra Bladet.

SLÅ TIL NU:

Få 3 måneder til 43,50 kr.

Se mere og bestil her »
EKSTRA

Få adgang til alt EKSTRA indhold på ekstrabladet.dk for under 1 krone om dagen.

Første uge til 0 kr. Start med 3 simple trin!*

Bestil abonnement
Allerede bruger?

Trin 1 af 3 Oplever du problemer: kontakt support

* Dit EKSTRA-abonnement starter med 7 dage til 0 kr. Herefter koster det 29 kr. pr. 30 dage. Abonnementet er løbende. Du kan stoppe dit abonnement til hver en tid til udløbet af en abonnementsperiode.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Steffan Kærulf Frandsen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik