Persondata politik

Dansk sexolog som kalenderbabe

Flot sexolog, der tidligere har været Ekstrababe, viser sig frem international ski-babe-kalender

« Forrige
Næste »

Seneste i Sex & samliv

Mest læste i Sex & samliv

Seneste i Signes brevkasse

EKSTRA Sex & samliv

 

Sexolog Anne-Louise Saikonnen Jørgensen arbejder i vintersæsonen som skiinstruktør i østrigske St. Anton.

Til foråret kommer den attraktive ski-babe med bog om delvis egne sexoplevelser som ung singlekvinde - der nok skal blive saftig læsning!

- I marts 2012 kom en fotograf forbi St. Anton, hvor jeg hver vinter arbejder som skiinstruktør. Han spurgte, om jeg var interesseret i at medvirke i en international skiinstruktør-kalender. Efter et par dages overvejelser sagde jeg ja - dog på den betingelse, at jeg ikke skulle vise helt nøgne brystvorter, smiler den unge og yderst fotogene, 26-årige sexolog, hvis kalender-foto, hvor hun viser en smule bryst, nu kan købes rundt om på i forskellige butikker på de større skisportssteder i Østrig og Schweiz.

Kalenderen kan dog også bestilles på skiinstructors.at

Ved siden af sit arbejde som sexolog og skiinstruktør elsker Anne-Louise Saikkonen Jørgensen at arbejde som model.

Som du kan se over artiklen her, har den blonde skønhed blandt andet optrådt i Ekstra Bladet som Ekstrababe, og hendes veldrejede bagdel står fx model til Klovnfilm-plakaten med Casper Christensen og Frank Hvam.

Her hænger de to komikere nok så klædeligt mellem balderne på den unge sexolog.

Så specielt blufærdig, er Anne-Louise Seikonnen Jørgensen ikke, men som alle kvinder går hun ret meget op i, om resultatet er ok”

Finder menneskets sexologi interessant
Anne-Louise valgte at uddanne sig til sexolog, da hun finder alt om menneskets psykologi og sexologi spændende. Desuden interesserer hun sig ret meget for, hvordan kvinder og mænd bedre lærer at kommunikere og leve sammen.

Så vi hver især kan få et bedre forhold med os selv og hinanden.

- Kærlighed er klart det vigtigste her i verden. Kærlighed er det, som de fleste mennesker stræber efter at opleve i forskellige grader, siger Anne-Louise Saikonnen Jørgsen, der tidligere på året, sammen med sexolog-kollegaen Anders Hage, afholdt Taboo Sextalk i København, hvor man som gæst/deltager i sexsnakken i princippet kunne bringe alle typer af seksuelle emner og problemstillinger på banen.

Men det er altså ikke kun hjemme i Danmark, den veldrejede ski-babe holder foredrag om sex. For ganske nyligt afholdt hun to succesfulde sextalk-nights på tysk i Tirol, Østrig, for både mænd og kvinder.

Se også: Læs: Ekstrababe taler om sine orgasmer

- Jeg er typen, der elsker at have mange bolde i luften på samme tid. Der skal hele tiden ske en positiv udvikling. Så nu er jeg også gået i gang med at skrive en bog om Miss Saikkonen: En ung kvindes oplevelser med mænd og sex i hendes singleperioder mellem 15-25 år.

- Fortællinger, der er en god blanding af fantasi og virkelighed samt refleksioner over livet. Og går alt vel, håber og satser jeg på, at den bliver udgivet i midten af april 2013. Formentlig kombineret med et par foredrag forskellige steder rundt om i Danmark.

Sexologen Anne-Louise Saikonnen Jørgensen kan kontaktes på lovecamp.dk, og du kan følge Anne-Louises egen blog om livet i sneen i de østrigske alper: freeridegirl.com

Se også: Læs: Sådan bliver du sexolog

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Steffan Kærulf Frandsen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik