Hvem har den bedste bagdel?

Lille og fin eller rund og fyldig? Stem på din favorit

« Forrige
1/3
Næste »

Seneste i Signes brevkasse

Hent flere

EKSTRA Sex & samliv

Hent flere
 

De fleste af læserne kunne ikke stå for 24-årige Matilde og hendes delvis sweater-klædte numse, der dystede mod Malene i onsdagens runde af 'Battle of the Butts 2012.'

Hvilket tyder på, at nok kan man komme langt med en lille g-streng, men det er ikke altafgørende. Hvilket betyder, at Matilde vinder denne runde.

Vi ser mere til begge piger, når vi nærmer os finalerne senere på året, for Malene får en chance til i kamp mod de andre rundetabere.Her i 7. omgang den store røvkamp er vi stolte over at kunne præsentere to søde piger fra hver sin ende af landet:

Først Michelle, der er 25 år gammel, læser HHX og kommer fra Horsens:

'Hvis jeg selv skal sige det, har jeg da en fin lille numse. Det håber jeg da også andre synes. Om ikke andet er jeg stolt og glad for den,'

Hun møder 18-årige Patricia, der er ledig og fra Brønshøj ved København:

'Jeg ejer en skøn kæreste og en dejlig familie og en numse, der ikke er ikke flad. Jeg har gået til pole dance og træner fitness. Jeg synes, en røv skal have fylde, hvilket min bestemt har.'

2012-05-10_1450 Sex & samliv 10. maj 2012 Se også: TV: Den bedste røv på nettet

Sådan deltager du
Er du kvinde, så gå straks ud på toilettet/kosteskabet/kopirummet og tag et billede af din ypperlige bagdel og send det til sexsamliv@eb.dk. Skriv 'Battle' i emnefeltet.

Fortæl også lidt om dig selv i mailen: Hvad laver du, hvor bor du, hvor gammel er du, hvorfor er lige din røv så god? Medsend også dit telefonnummer.

Du kan være anonym, men går du hen og vinder hele konkurrencen og de 2000 kroner, forventer vi, at du stiller op til en stor fotosession, hvor billederne efterfølgende bliver publiceret i Ekstra Bladet og på ekstrabladet.dk.

Er du mand, skal du bare overtale din veninde, kone eller kæreste til at stille op. Og tage et par billeder og så i øvrigt følge ovenstående.

COLOURBOX2442874 Sex & samliv 3. aug. 2012 Se også: TV: Sådan danser kvinden i løbetid

OBS: Husk at alle piger, der er med i konkurrencen, gør det for sjov. Det vil sige, at de fortjener lidt respekt.

Læs:

negeraaa Sex & samliv 26. jul. 2011 Se også: Den største røv i sexbranchen

Afstemning

Hvem har den bedste bagdel?

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Peter Roelsgaard
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk