Tjek ind til din date

Kærlighed ved første afgang: Datingsite for de rejseplagede singler får flyvende start

  • Måske kan du få et nyttigt rejsetip af din date, måske kan det udvikle til en flyvende romance. (Foto: colourbox.com)
Måske kan du få et nyttigt rejsetip af din date, måske kan det udvikle til en flyvende romance. (Foto: colourbox.com)

Det er en helt særlig niche, som meetattheairport.com henvender sig til. De forretningsrejsende og globetrotterne, der flyver så meget, at deres dating- og kærlighedsliv går under radaren. Tænk på George Clooney i den bittersøde lufthavnsromance 'Up in the Air.'

Så i stedet for at spilde tiden med magasinlæsning eller stirre tomt ud i luften i rastløs venten i kønsløse lounges verden over, kan de jo lige så godt gå på date med andre rejseramte.

På halvandet år har sitet fået 20.000 medlemmer - verden over, så klart. Bagmanden Steve Pasternack fik ideen, efter han strandede i Miamis lufthavn:

'Jeg lagde mærke til, at mange af personerne i baren var på udkig efter noget lave, og jeg tænke, det ville være fedt, hvis jeg kunne får dem til at møde hinanden, siger han til cnn.com.

På sitet skal man fortælle om sine interesser samt give detaljerede oplysninger om sin rejseplan. Hvis der er nogle andre datende, der matcher, foreslår sitet det.

Især rejsende fra USA, Mexico og Tyskland har vist interesse i denne nye måde at gøre kedelig ventetid til spændende kærestejagt.

Læs:

Se også: Frækt lingeri hitter i lufthavnen

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Seneste i Signes brevkasse
Hent flere