Onaner mindst én gang om dagen

Kvinder i parforhold bør lege mere med sig selv, mener sexolog

  • Der er mange kvinder, der holder op med at onanere, så snart de kommer i et parforhold, men det er altså en uskik. Gennem onani lærer vi os selv at kende og finder vores egen nydelse frem. (Foto: colourbox.com)
Der er mange kvinder, der holder op med at onanere, så snart de kommer i et parforhold, men det er altså en uskik. Gennem onani lærer vi os selv at kende og finder vores egen nydelse frem. (Foto: colourbox.com)

Du kan bare ikke kan få nok af kæresten, du har konstant har lys til at kysse og kramme og være sammen med vedkommende.

I hvert fald det første stykke tid, hvorpå den stormende forelskelse lige så langsomt overhales indenom af hverdagens mange gerninger og gøremål - og så er det, at parterne kun sjældent har lige stor lyst.

Så er det, at man både sammen og individuelt bør begynde at arbejde for tingene.

Vi skal huske at opsøge erotikken - og ikke kun via partneren, men i høj grad også i os selv, mener sexolog Vivi Hollænder.

COLOURBOX4458940 EKSTRA - 9. okt. 2012 Kvinde - boost din sex appeal

Stopper med at onanere
- Der er mange kvinder, der holder op med at onanere, så snart de kommer i et parforhold, men det er altså en uskik. Gennem onani lærer vi os selv at kende og finder vores egen nydelse frem.

Signes brevkasse - 6. mar. 2012 Signe til ung pige: Sådan skal du onanere

Samtidig træner kvinder også deres kønsdele ved at opretholde hormonproduktionen. Træner bækkenbunden og smører slimhinderne - og det er jo på ingen måde utroskab at onanere, påpeger sexolog Vivi Hollænder.

Læs:

AOPD-1004292 EKSTRA - 15. okt. 2012 Slap af - du er helt sex-normal

- Jo mere onani og sex, jo mere vil vi også have. Sådan fungerer det bare!, fortsætter Vivi Hollænder og opfordrer samtidig til, at kvinder bør onanere mindst én gang om dagen.

- Og her er det helt fint at finde inspiration i såvel erotisk litteratur - hvorfor ikke '50 Shades of Grey'), pornofilm og diverse fantasier. Og onani behøver jo ikke altid at foregå solo. Mange par har faktisk meget stor fornøjelse ud af at onanere sammen.

COLOURBOX2955263 Sexperterne - 15. maj 2012 Sådan gør onani dig bedre til sex

Kvinder vil gerne overmandes
Ikke så få kvinder, når de er i markedet for en ny kæreste, ytrer ønske om at finde en rigtig mand, en mand med stor M - som samtidig skal være sød og empatisk og god imod børn og dyr osv.

De mænd findes da heldigvis også, men mange kvinder har det med at blødgøre nutidens mænd i lidt for høj grad. Hvorfor det indimellem kan være svært for manden i forholdet at være og agere, som begge parter egentlig inderst inde ønsker og længes efter.

2012-10-24_1058 Sexperterne - 23. okt. 2012 TV: Her er det bedste forspil

Og har han først en gang været mellem hænderne på en kvinde, der både dikterer hvor skabet, skoene og toiletbrættet skal stå, så kan det for mange være svært at finde den indre (hule)mand frem igen.

Læs:

Se også: Fem grunde til at undgå kvinder

Kønsroller
- Mange kvinder har efterhånden fået opdraget mændene til at føje dem, og dermed er vores kønsroller blevet lidt forskubbede. I bund og grund vil de fleste af os kvinder faktisk meget gerne 'overmandes' af manden, men han har lært, at sådan gør man ikke - i hvert fald ikke mere.

- I stedet for at tage os ved håret og hive os ned på gulvet, spørger han nu pænt, om vi skal 'gå ind og hygge os? Og det er altså et turn-off for de fleste kvinder. Selv om det er os selv, der har opdraget ham til det, mener Vivi Hollænder, der opfodrer til at give ham mere plads til at være rigtig mand.

Læs:

Se også: 6 tegn på du er en mand - måske

Afstemning

Kvinde: Hvor ofte onanerer du?

Afstemning

Mand: Hvor ofte onanerer du?

EKSTRA Sex & samliv

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk