De værste dating-sms'er

Giv os de sjove, pinlige eller bare helt vanvittige beskeder, som du har sendt eller modtaget af en date

  • 'Ja undskyld jeg gjorde dig bange, da jeg var skæv af svampe. Når jeg ikke vrøvler om universets tomhed, der er fyldt med ufattelig smerte, er jeg faktisk en rar mand'. Lad os få dine mærkeligste dating-sms'er. (Foto: colourbox.com)
'Ja undskyld jeg gjorde dig bange, da jeg var skæv af svampe. Når jeg ikke vrøvler om universets tomhed, der er fyldt med ufattelig smerte, er jeg faktisk en rar mand'. Lad os få dine mærkeligste dating-sms'er. (Foto: colourbox.com)

'Da din bil blev stjålet, blev jeg med det samme bange for, at det ville betyde, at vi ikke ville dyrke sex under resten af dit besøg. Og jeg skammer mig ikke over tanken.'

Eller: 'Du kan godt få mig til at lade være med at sige, jeg vil have dig. Men du kan ikke få mig til at lade være med at onanere.'

Eller: 'Du giver oralsex som om en dommer har beordret dig til det.'

Eller: 'Vores krig med facebook-prik er som verdens langsommeste sex.'

Se også: 12 ting du ikke skal sige i sengen

Ovenstående er fra nogle af nerve.com's brugere, der har delt deres mest fjollede dating-sms'er.

Nu vil vi have danskernes værste, sjoveste, pinligste og mest kiksede beskeder, som de har sendt til eller modtaget fra en date eller kæreste.

Har du skrevet den mest sølle undskyldning af en bortforklaring på, hvorfor du ikke orker møde hende igen, har du med modtaget den sjoveste sexbesked af en kæreste, eller har givet ham tørt på med præcis og ondsindet sms?

Så send dem til tr@eb.dk eller skriv dem herunder.

Se også: Seks grunde til at hade dating

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Seneste i Signes brevkasse