Sex & samliv

Prøveknald dine facebookvenner

Svenske unge skal lære at bruge kondom med facebook-app

  • Har du længe tænkt over,  hvordan der er at have sex med din facebookven Linda eller Lars, så har svenskerne opfundet app'en, der giver dig mulighed for at prøveknalde dem.
Har du længe tænkt over, hvordan der er at have sex med din facebookven Linda eller Lars, så har svenskerne opfundet app'en, der giver dig mulighed for at prøveknalde dem.

Også i Sverige er klamydia- og gonoré-tilfælde steget kraftigt de senere år, og derfor vil det svenske Smittskyddsinstitutet (SMI - en slags Statens Serum Institut) have unge til at bruge kondom.

Læs:

Se også: Klamydia boomer hos voksne

Derfor har de just lanceret app'en Provligget (prøveknaldet) og tilhørende hjemmeside knulldeluxe.se/provligget/

Så kan brugeren prøveknalde diverse typer som den personlige træner, den utro husmor og håndværkeren, som portrætteres af svenske skuespillere.

Når du har valgt sin fiktive sengekammerat, bliver man spurgt, om du vil bruge kondom. Derpå optager du sine sexstøn, som så mixes med 'sexpartnerens'. Samtidig popper relevante kondominformationer op.

Det bliver dog først rigtigt sjovt, når du inviterer dine facebookvenner til at prøveknalde, så jeres elskovslyde blandes. Med virtuel sex er du i hvert fald helt sikker på at ikke få en kønssygdom.

En dansk iPhone-app 'Den Fede Pingvin', som er et sexspil henvendt til unge, hitter ifølge politiken.dk stort. Det beskrives som en slags udvidet S, P eller K (sandhed, procent eller konsekvens) med fokus på underlivet.

Se også: Se kort: Her rammer kønssygdommene

Seneste i Signes brevkasse

Hent flere

EKSTRA Sex & samliv

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu:Emil Ingvorsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen