Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

47-årig: Sådan er mit liv som luder

Susanne fortæller i dagbogsform om sit sexarbejde

  • - Penge skulle være en af de mere seriøse bivirkninger af sexarbejde, at vi kvinder bliver afhængige af de penge, vi tjener. Ligesom med de komplimenter, vi modtager, og de venskaber, vi danner i branchen, siger Susanne ikke uden sarkasme i stemmen.
- Penge skulle være en af de mere seriøse bivirkninger af sexarbejde, at vi kvinder bliver afhængige af de penge, vi tjener. Ligesom med de komplimenter, vi modtager, og de venskaber, vi danner i branchen, siger Susanne ikke uden sarkasme i stemmen.

Jo mere en hvilken som helst verden er lukket, jo mere bliver der spekuleret i, hvad der foregår inde bag de lukkede døre - hvilket kan føre til mytedannelser og misforståelser.

For at råde bod på det skriver sexarbejderen Susanne om sit job - prostitution er nemlig også bare et arbejde. 3000 kvinder og mænd arbejder som prostituerede i Danmark.

Læs:

Se også: Derfor har vi luderangst

rapports mandeblade har blandt andet via Massagetesteren, hvor en anonym mand tester prostituerede, i mange år fortalt om den danske escort- og massagebranche - og nu har de på deres hjemmeside påbegyndt en ny serie artikler med den københavnske massagepige Susanne. Her fortæller hun om sine meget varierede sexoplevelser med diverse kunder af begge køn.

Se også: Derfor starter de med at sælge sex

Sexarbejdernes sag
Susanne driver sin egen klinik i Valby, og du har med garanti mødt hende tidligere. Om ikke afklædt på klinikken, så via medierne, hvor hun ofte taler sexarbejdernes sag.

Det var blandt andet Susanne, der i en tv-debat, der er gået over i historien, fik Anne-Grethe Bjarup Riis helt op i det røde felt, lige som den veltalende kvinde altid er på barrikaderne, når de prostituerede får en over nakken i medierne.

Læs:

Se også: Fordomme et problem for ludere

Susanne fortæller, at hun skriver denne dagog, fordi hun har lyst:

- Jeg har ikke altid været luder, og denne verden var for otte år siden helt ny for mig. Fx havde jeg en ide om, at ludere udelukkende spreder ben, fordi de er tvunget til det, og at arbejdet på ingen måde handler om sex osv.

Handler om sex
- Men jeg oplevede heldigvis virkeligheden meget anderledes. For mig personligt handlede branchen i høj grad om sex, og jeg fik den ene fantastiske oplevelse efter den anden - og samtidig fik jeg nærmest et behov for at fortælle om det.

- Så jeg skrev, og har nu gjort det i efterhånden flere år, og selvfølgelig vil jeg også gerne have, at mine skriverier bliver læst. Og her er rapport altså et oplagt sted at dele mine tanker og oplevelser omkring sexarbejdet. Her har man nemlig mulighed for at tale/fortælle om sex, uden at skulle pakke det ind i politiske dagsordener - der er ret befriende. At det så også kan give reklame for min lille virksomhed, er faktisk blot et velkomment biprodukt, siger Susanne.

Læs mere meget om Susannes dage på klinikken på rapport.dk.

Læs:

Se også: 'Nogle passer mennesker, jeg boller dem'

Trekant med ægtepar

Her får du en smagsprøve på en af Susannes oplevelser på egen klinik - en trekant, en såkaldt kærlighedsgave, givet af en kvinde til sin mand, og hvor Sussanne agerer tredje hjul i sengen.

”Nu har jeg en time inden næste booking, og jeg beslutter at få handlet ind. Jeg mangler' køkkenrulle, og mit køleskab er tomt. Jeg tager mit hverdagstøj på og cykler ned til Netto.

Da jeg kommer hjem, svarer jeg igen på sms'er og mails. Jeg skal også tjekke op på næste aftale, som er et par. Det er kvinden, jeg har kommunikeret med.

Trekanten er en kærlighedsgave til manden.

Jeg skal styre forløbet, han skal være i fokus, men hun har også en fantasi om pigesex. I min entré står snart et meget smukt par.

Hun er på min egen alder, og han er nogle år ældre. De er meget anspændte og ved ikke rigtig, hvor de skal gøre af sig selv.

Jeg beder dem sætte sig og henter et glas vand til dem. Kvinden refererer til korrespondancen, og at det er mig, der skal styre forløbet.

Det kan jeg bedst i sengen, svarer jeg, så når de er klar, skal de bare smide tøjet og komme over til mig. Jeg har meget svært ved at holde blikket fra hende, så det lader jeg være med.

Hun er sindssygt lækker! Lille og fin, smalle hofter, små fine bryster – en lilje.

Vi begynder fra hver side af ham, og helt naturligt klamrer parret sig i begyndelsen lidt til hinanden. Hun kysser ham, han kærtegner hende.

Det lader mig lidt udenfor, men de har jo booket tid hos mig, så jeg presser mig forsigtigt ind, slikker hans brystvorter, kærtegner ham og lader hånden strejfe hans pik.

Tager den så i munden og mærker den vokse. Hans blide hånd på min røv. Jeg kan ikke rigtig komme til hende. Hun har travlt med ham, men jeg spørger hende, om jeg også må smage hende.

Det må jeg, og hun spreder benene ganske let. Jeg slikker hende så, som jeg selv gerne vil slikkes. Hendes kusse er åben, og mit spyt har gjort den våd. Jeg kan næsten få en hånd ind, men presser ikke på.

Vi har en time sammen, og vi når igennem det meste. Han knepper hende i en missionær og mig bagfra, og vi rider ham begge, men han kommer ikke.

Da tiden er ved at være gået, begynder jeg at give ham svensk. Han vrider sig og ser hele tiden ud til at være lige ved at komme. Jeg må dog give op til sidst.'

Læs mere meget om Susannes dage på klinikken på rapport.dk.

Du kan læse meget mere om Susanne på hendes hjemmeside legelyst.dk.

På nettet skriver en anden anonym sexarbejder om sit job:
luderdagbog.dk.

På offentligfruentimmer.dk skriver flere sexarbejdere om den politiske side af deres erhverv.

På sexkunde.smartlog.dk skriver en mand om at være luderkunde.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Seneste i Signes brevkasse
Hent flere