Hellere miste jobbet end sexlivet

Krisetegn: Fire ud af ti mænd vil hellere gå glip af sex resten af livet end at blive fyret...

  • Dilemma: Sex eller karriere - hvad vil du helst undvære? (Foto: colourbox.com)
Dilemma: Sex eller karriere - hvad vil du helst undvære? (Foto: colourbox.com)

Seneste i Signes brevkasse

Hent flere

EKSTRA Sex & samliv

Hent flere
 

Når krisen kradser, og pengebekymringerne vokser i takt med arbejdsløsheden, så begynder mange mænd at tænke på overlevelse snarere end forplantning. Hellere knald på karrieren end knald i kanen.

Det er i hvert fald, hvad resultaterne af en afstemning på et kasino-site peger på. 700 singler og mænd i forhold i deltog, alle med job, og hele 43 procent ville hellere miste deres potens end karrieren, hvis det stod mellem de to mulgiheder (hvilket alt andet lige måske ikke er så sandsynligt et dilemma - selv ikke i et England, hvor økonomien virkelig halter, og hvor sex ikke normalt er noget, man taler om).

Læs:

Se også: Børn og job ødelægger sexlivet

De deltagere, der ikke havde en familie at støtte, havde større tilbøjelighed til at vælge at beholde sexlivet, hvis de stod i det nævnte dilemma.

En talmand for roxypalace.com mener, at det viser, hvordan mænds prioriteringer ændrer sig alt efter civilstatus:

- For mange betyder det at miste jobbet at miste tag over deres børn hoveder, så jeg tror, mange forældre vil være klar til at gøre hvad som helt for at forhindre, at de skulle ske - selv hvis det betyder, at man skal leve uden sex...

Singler og mænd, der endnu ikke har børn, tænker måske mere, at et job kan udskiftes - de vil hellere blive arbejdsløse end impotente.

Læs:

Se også: Økonomien dæmper sexlysten

Og når vi nu er ved de ganske uvidenskabelige britiske undersøgelser, kan vi nævne, at 44 procent af kvinderne på bingositet Dotty Bingo hellere vil læse erotisk fiktion som successerien '50 shades of Grey' end selv at dyrke sex.

Som en af deltagere i afstemningen skriver:

'Det er altid ophidsende i en bog, og i modsætning til i virkeligheden ruller helten ikke om på siden og begynder at snorke, når han er færdig...

COLOURBOX2430862d_771901a Sexperterne 26. mar. 2012 Se også: De frække ord tænder kvinderne

Afstemning

Kvinde: Hvad vil du helst undvære?

Afstemning

Mand: Hvad vil du helst undvære?

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik