Find de frækkeste sexnoveller

Konkurrence om at finde landets bedste sexfortælling

  • 'Bagefter lægger han spidsen af sin pik hen til åbningen. Nu er det, som om hendes kusse smager på pikken'. står de i novellen 'Afvæbning.' (Foto: colourbox.com)
'Bagefter lægger han spidsen af sin pik hen til åbningen. Nu er det, som om hendes kusse smager på pikken'. står de i novellen 'Afvæbning.' (Foto: colourbox.com)

'Da Amalies køn begyndte at tale til hende, var det først med en lav stemme, der kravlede under huden på hendes maveskind, op til hendes øre.'

Vi kan afsløre, at der kommer mere sovs og kartofler på menuen længere ned i teksten, men sådan lyder indledende sætning i den første af de ialt ti uartige sexnoveller, skrevet af mere eller mindre almindelige danskere, der deltager i ny konkurrence.

De tekster er udvalgt blandt små 40 indsendte bidrag af et yderst kompetent dommerpanel.

Nu kan du vælge den bedste, som ligger på gopubli.sh, der giver skribenter mulighed for at leve deres forfatterdrømme ud.

Læs:

COLOURBOX2430862d_771901a Sexperterne De frække ord tænder kvinderne

I en pressemeddelse forfæller Bolette Rud. Pallesen, der grundlægger af og direktør for e-bogsplatformen gopubli.sh, og initiativtager til novellekonkurrence, at erotisk litteratur er meget oppe i tiden:

'Folk har leveret nogle fantasifulde bidrag, skrevet til at pirre og forføre læseren, og det var svært at vælge, hvilke der var de bedste. Dommerne havde hver deres personlige favoritter, så det gik ikke stille af sig, da vi voterede.'

De modtog knap 40 noveller. Forfatterne havde godt en måned at skrive i, fra de udskrev konkurrencen. 55 procent var skrevet af kvinder.

Vinderen af konkurrencen modtager en iPad, og vindernovellen bliver desuden trykt i Tidens Kvinder.

Dommerpanelet består af Lotte Garbers, tidligere formand for Dansk Forfatterforening og forfatter til bl.a. 'Prøverummet' og 'Sicilien sitrer', og Lizl Rand, chefredaktør på Tidens Kvinder, Psykologi og Q. samt Johanne Mygind, anmelder på Weekendavisen.

Se også: S/M-bog hitter hos kvinder

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Seneste i Signes brevkasse