Sex & samliv 2 timer siden
Har droppet dating: Nu har Per sex med sine dukker
Sexperterne 28. maj 2016
TV: Lunkent sexliv? Dyrk jeres forskelle og mærk liderligheden brænde
Sex & samliv 27. maj 2016
Analyse af 200.000 kvindehadende beskeder: Halvdelen var fra kvinder
Kys & kærlighed 27. maj 2016
Knaldede 100 mænd fordi hun IKKE ville være lesbisk
Kys & kærlighed 26. maj 2016
Klar til date: Bliv forelsket på 45 minutter
Kys & kærlighed 26. maj 2016
Hvis manden tror dette om kæresten, er kvinden lykkeligst
Sex & samliv 26. maj 2016
Bliv bedre i sengen: Her er de håndfaste sexkurser
Kys & kærlighed 26. maj 2016
Klar til sommerens festivaler: Klæd dig ud som vagina
Sex & samliv 26. maj 2016
Dansk erotik-app for fræk til Apple
Sex & samliv 25. maj 2016
Derfor får kvinder orgasme
Kys & kærlighed 25. maj 2016
Disse kendisser topper onani-listen
Kys & kærlighed 25. maj 2016
Tag en tur på Dildo Hoverboard
Kys & kærlighed 25. maj 2016
Kom med til Danmarks frækkeste by: Her elsker de sexlegetøj
Kys & kærlighed 25. maj 2016
Mandeblogger: Det her skal kvinder vide om mænd
Sex & samliv 24. maj 2016
Spybrator - vibratoren der deler dine orgasmer med internettet
Sex & samliv 24. maj 2016
Tom klæder sig ud som hund: Eks-kæresten går stadig tur med ham
Sex & samliv 24. maj 2016
Dette personlighedstræk afgør, hvor meget sex du har
Sex & samliv 24. maj 2016
Danskere sætter rekord i usikker sex
Sex & samliv 23. maj 2016
Derfor har kvinder lyst til pigesex
Sexperterne 23. maj 2016
Dette burde alle mænd vide om kvinder
Sex & samliv

Hun har sex med andre, når han går i krig

Årets frækkeste: Når Michael som soldat drager seks måneder til Afghanistan, har kæresten Rebecca lov til at have sex med både piger og fyre

  • Michael og Rebecca har lavet den faste aftale, at Rebecca hjemme i Danmark må være seksuelt sammen med alle de kvinder og mænd, hun overhovedet har lyst til, mens Michael er i krig. (Foto: Pelican Foto)
Michael og Rebecca har lavet den faste aftale, at Rebecca hjemme i Danmark må være seksuelt sammen med alle de kvinder og mænd, hun overhovedet har lyst til, mens Michael er i krig. (Foto: Pelican Foto)
1/2
Næste »

(Henover jul og nytår præsenterer vi de mest læste artikler på sex&samliv: Denne blev nr. 8 og blev første gang publiceret d. 13. september).

I slutningen af januar drager 30-årige Michael til Afghanistan for sammen med soldater-kammeraterne fra Garderhusarregimentet i det næste halve år at være udstationeret i det krigshærgede land.

Samtidig går Michael i cølibat, indtil han - forhåbentlig glad og rask på både krop og sjæl - atter kan vende hjem til Danmark og kæresten og en noget mere rolig og ukrigerisk hverdag.

Sådan er det for langt de fleste danske soldater, kvinder og mænd, der udstationeres rundt om i verdens brændpunkter. Men her stopper det sædvanlige så også.

For hvor de fleste kærestepar (frivilligt adskilt eller ej) i reglen lægger sexlivet helt på hylden, til de atter kan være sammen igen, så har Michael og Rebecca på forhånd lavet den faste aftale, at Rebecca hjemme i Danmark må være seksuelt sammen med alle de kvinder og mænd, hun overhovedet har lyst til, mens Michael er i krig.

Åbent forhold
- Vi lever i et såkaldt åbent forhold, hvor vi giver hinanden lov til at være sammen med andre seksuelt, og naturligvis taler vi kun oftere og oftere om dette her kommende halve år, hvor vi kun kan kommunikere via nettet og telefon, forklarer Michael, der har været udstationeret tre gange tidligere. Det er dog første gang han skal i krig i det halvandet år, han har været sammen med Rebecca, han bor sammen med i Slagelse.

Sex betyder rigtigt meget i parrets forhold. Der er sex på programmet hjemme hos parret hver evig eneste dag, og Rebecca er mindst lige så vild og blodig med det frække, der meget gerne må involvere andre både singler og par, som soldaten Michael er.

Derfor er et åbent forhold frækt

Sex forbudt under udstationering
Da man hverken må have frække blade eller film med under udstationering i Afghanistan, og helst heller ikke må dyrke sex med kolleger eller andre undervejs (sådan er reglerne), så er der altså kun den sex på programmet, man nu engang dyrker med sig selv.

Men det skal altså ikke gå udover Rebecca hjemme i Danmark, mener Michael.

Aftalen er ikke tvunget ned over hovedet på manden. Den er lavet i al fordragelighed og fællesskab, og handler i høj grad fra Michaels side om, at han vil sin kæreste det allerbedste - også seksuelt.

- Michael kan til enhver tid sige fra, både nu og undervejs i udstationeringen, hvorpå vi stopper med det samme. Så må vi hver især bare bide tænderne sammen og holde os på måtten. Men det går helt klart også, smiler Rebecca, der er pigen, der - i normale tilfælde - gerne skal have sex minimum en gang om dagen. Ellers bliver hun nemlig godt og grundigt pigesur, som hun selv pointerer.

Frit stillet
- Selvfølgelig skal soldaterne holde sig til reglerne og landets skik, men skulle Michael undervejs alligevel få mulighed for at have sex med en sød pige, så er han selvfølgelig lige så frit stillet, som jeg er herhjemme.

Aftalen går selvfølgelig begge veje - også selv om jeg da udmærket er klar over, at jeg helt klart kommer til at være den af os, der har både tid og mulighed for at skeje mest ud. Men nu har jeg altså også en ret klar ide om, at sex måske ikke er det mest væsentlige i ens tilværelse, når man befinder sig midt i en krigszone, hvor der sker både det ene og andet forfærdelige.

Det var sex, der første hånd bandt Michael og Rebecca sammen. De lagde ud med at være elskere, bollevenner, men ret hurtigt kom der stærke følelser med indover, hvorpå de endte op som kærester.

Men da ingen af dem havde lyst til at lægge sex med andre på hylden, lå et åbent forhold lige til højrebenet.

- Den længste periode, vi til dato har været fra hinanden, er 16 dage. Så det bliver naturligvis en helt anden form for prøvelse, når Michael skal være af sted i hele seks måneder. Det gælder jo også på alle andre plan end lige det seksuelle, siger Rebecca.

Swingerpige vil have åbent forhold

Sexolog: Det bliver svært

Rebecca må ikke blive overrasket, hvis det viser sig, at fornøjelsen giver anledning til lidt blandede følelser, mener sexologen Vivi Hollænder fra bedresexliv.dk:

- En af glæderne ved at leve i et åbent forhold er blandt andet, at man kan lege og eksperimentere med andre, og derefter finde den følelsesmæssige samhørighed og tryghed derhjemme. Rebecca vil sikkert blive fysisk tilfredsstillet, mens Michael er væk, men savnet efter ham vil nok føles endnu større bagefter. Et godt og velfungerende parforhold kan sagtens overleve en adskillelse på seks måneder.

Sexlivet lider heller ingen skade, tværtimod, vil det formentlig få en gevaldig opblomstring, når ventetiden er overstået.

Det kan være sundt at savne hinanden lidt indimellem - også selv om seks måneder kan føles som en evighed, når man er forelsket. Heldigvis behøver man heller ikke at være afskåret helt fra kontakt. Sms, Internet med web-cam og breve kan sagtens være med til at holde gløden ved lige.

En længere adskillelse kan betyde døden for et skrantende forhold, men det kan det så sandelig også, hvis man hver dag går op og ned af sin partner uden at blive set. Mange parforhold kunne have godt af en periode, hvor man lever hver for sig.

- Måske vil man opdage, at man faktisk trives bedre alene eller måske kan savnet genopvække glemte følelser og give det skub, der skal til for at sætte større pris på hinanden i dagligdagen.

- Nu er seks måneder temmelig lang tid at være væk fra hinanden, og det er heller ikke en ønskesituation for ret mange. Men man ser faktisk at ofte, at sexlivet blomstrer op i forhold, der i kortere eller længere perioder må fungere på weekendbasis, mener sexolog Vivi Hollænder.

Der er lukket for nye kommentarer til denne artikel.

Seneste i Sex & samliv

Hent flere

Mest læste i Sex & samliv

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Bisgaard Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen