11. runde: Røvfrække numser

I denne omgang kan du se Lenny, Gudrid og Maria, der går lige til kanten af tilladelige

1/5
Næste »

Nina numse-nam-nam. Den 30-årige fitnesstræner fra Nordsjælland blev en overlegen vinder af 10. runde af vores numsekonkurrence.

Med hele 93 procent af de afgivne 28.000 stemmer er Nina-pigens g-strengsprydede bagdel sikret en plads i semifinalerne i slutningen af denne måned.

Her i 11. runde kan du nyde synet af 23-årige studerende Brinja fra Sjælland. Hun er nomineret af sin kæreste C:

- Lige meget hvem som bedømmer, så er alle enige om, at hendes røv er den vildeste. Og jeg er i hvert fald ikke i tvivl.

Hun møder Lenny, der er 22 år og kommer fra Odense, men oprindeligt fra Filippinerne. Hun træner thai-boksning og poledance, som hun også underviser i. MB-Photo har ansvaret for billedet.

- Jeg har altid fået at vide, at min booty er god - og ja, fyrene har en tendens til ikke at lade den være, når jeg endelig er i byen. Måske fordi den er dejlig fyldig og alligevel fast i det - og et dejligt syn for øjet.

Maria på 21 er fra Køge, hvor hun er bagerlærling. Hun har fået en professionel fotograf til at tage billedet, Janus fra Covermodel.dk:

- Jeg har Danmarks bedste røv, fordi den er rund, fyldig, stram og sexet!

Endelig skal der lyde en opfordring fra redaktionen: Husk at pigerne, der deltager i denne konkurrence, som udgangspunkt er helt almindelige kvinder, som gør det for at glæde sig selv - og dig. Derfor: Hold kammertonen, hvis du vil kommentere, og fokuser på, hvad du kan lide, i stedet for bitche over det, du ikke kan. Jo grimmere tonen er, jo færre piger gider at deltage!

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen