11. runde: Røvfrække numser

I denne omgang kan du se Lenny, Gudrid og Maria, der går lige til kanten af tilladelige

1/5
Næste »

Nina numse-nam-nam. Den 30-årige fitnesstræner fra Nordsjælland blev en overlegen vinder af 10. runde af vores numsekonkurrence.

Med hele 93 procent af de afgivne 28.000 stemmer er Nina-pigens g-strengsprydede bagdel sikret en plads i semifinalerne i slutningen af denne måned.

Her i 11. runde kan du nyde synet af 23-årige studerende Brinja fra Sjælland. Hun er nomineret af sin kæreste C:

- Lige meget hvem som bedømmer, så er alle enige om, at hendes røv er den vildeste. Og jeg er i hvert fald ikke i tvivl.

Hun møder Lenny, der er 22 år og kommer fra Odense, men oprindeligt fra Filippinerne. Hun træner thai-boksning og poledance, som hun også underviser i. MB-Photo har ansvaret for billedet.

- Jeg har altid fået at vide, at min booty er god - og ja, fyrene har en tendens til ikke at lade den være, når jeg endelig er i byen. Måske fordi den er dejlig fyldig og alligevel fast i det - og et dejligt syn for øjet.

Maria på 21 er fra Køge, hvor hun er bagerlærling. Hun har fået en professionel fotograf til at tage billedet, Janus fra Covermodel.dk:

- Jeg har Danmarks bedste røv, fordi den er rund, fyldig, stram og sexet!

Endelig skal der lyde en opfordring fra redaktionen: Husk at pigerne, der deltager i denne konkurrence, som udgangspunkt er helt almindelige kvinder, som gør det for at glæde sig selv - og dig. Derfor: Hold kammertonen, hvis du vil kommentere, og fokuser på, hvad du kan lide, i stedet for bitche over det, du ikke kan. Jo grimmere tonen er, jo færre piger gider at deltage!

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.