Sådan fester landets smukkeste datere

Flere end 100.000 personer forsøger pt. at smyge sig igennem nåleøjet til onlineklubben for de smukke og attraktive

  • Direktør for den italienske afdeling af BP, Christian Nyyssönen, har tiltusket sig et rigtig godt greb om eventmanager Louise Jensens nydelige fortrin. Tredje hjul i den attraktive konstellation er Louises veninde, Elisa. (Foto: Pelican Foto)
Direktør for den italienske afdeling af BP, Christian Nyyssönen, har tiltusket sig et rigtig godt greb om eventmanager Louise Jensens nydelige fortrin. Tredje hjul i den attraktive konstellation er Louises veninde, Elisa. (Foto: Pelican Foto)
1/2
Næste »

I weekenden festede medlemmer af det danske net-community og datingsite, Beautiful People på bar og diskotek Zalt i centrum af København.

Den aktuelle årsag for at feste var naturligvis Halloween. En mere overordnet anledning: Det danske BP-koncept, hvor ydre skønhed betyder mere end noget andet - ja, mere eller mindre det hele - er gået globalt

- Det har aldrig været specielt politisk korrekt at sige, at man først og fremmest går efter udseendet, når man er i byen for at score, eller for den sags skyld søger efter kæreste via nettet. Ikke desto mindre er det jo lige nøjagtig, hvad langt de fleste af os igen og igen gør, smiler 21-årige Louise Jensen, BP’s eventmanager og smukke ansigt udadtil, der stod bag ’Pimp og Ho’s’ udklædningsfesten i indre København, hvor de smukke havde lejlighed til at flashe måske lidt mere gemte sider af sig selv.

100 lande
- Siden BP for kort tid siden gik online i næsten 100 nye lande rundt om i hele verden, er tingene gået fuldstændig amok.

I USA har vi figureret på kæmpestore billboards på Times Square i New York og The Strip i Las Vegas, og mange af de nye landes medier har skrevet artikler og lavet tv-indslag om BP-konceptet.

De danske stiftere har desuden haft mulighed for at fortælle om globaliseringen af datingsitet på CNN, BBC, The View og Good morning America. Så rigtig store dele af verden er nu for alvor ved at få øjnene op for danske BP, siger Louise Jensen, der selv har papir på, at hun er på den grønne gren, hvad udseendet angår.

Hun er nemlig tidligere vinder af Miss Solskin og FHM’s Skattejagten. Trods godt udseende har den kønne pige dog valgt en karriere, hvor noget mellem ørerne tæller en del mere end kønne øjne og et godt brystparti.

Voksne medlemmer
På BP i Danmark er medlemmerne generelt fra 25 år og opefter, og måden man kommer i betragtning til en plads i det gode selskab på, er helt enkelt at lade sig rate af de personer, der allerede er inde. Dog kan man som medlem kun rate personer af det modsatte køn, da det jo først og fremmest handler om at få attraktive folk ind i varmen, man selv har lyst til at skrive til.

- Ingen tvivl om, at medlemmerne er utrolig selektive, når de vælger og vrager mellem ansøgere. Jeg har ikke de nøjagtige tal, men formentlig kommer kun hver femte, der prøver lykken, igennem nåleøjet, forklarer eventmanageren, der lover, at sitet i fremtiden vil blive mere dating-orienteret end hidtil, hvor community-delen har været dominerende.

Godt for selvtilliden

- I takt med at netdating bliver mere og mere udbredt som det moderne menneskes mødested for potentielle partnere ser vi også, at der opstår flere og flere datingsites, der henvender sig til et specifikt klientel. Det være sig alderskrav, bestemte erhverv, vægt eller IQ. Og som en logisk følge af tidens fokus på skønhed og kropsdyrkelse, er der også opstået et marked for et datingsite, hvor det primære kriterium er et godt udseende, siger sexolog Vivi Hollænder fra bedresexliv.dk.

- Om det er godt eller dårligt, er helt op til brugerne at afgøre. Alene det at blive godkendt som bruger kan dog give et boost til selvtilliden. Og det er vel ikke mere diskriminerende eller forargeligt at stille krav om et pænt ydre end at stille krav om en høj IQ eller indkomst.

Indskrænker mulighederne
Man dog gøre sig klart, at des mere snævre krav og kriterier, man sætter til en kommende partner, des mere indskrænker man også sit eget udsyn og muligheder, mener Hollænder:

- Derved kan man meget nemt gå glip af noget mere væsentligt. Førstehåndsindtrykket er jo ofte afgørende for, om vi har lyst til at lære en anden person nærmere at kende, og her spiller udseendet en rolle.

- Man skal dog ikke glemme, at masser af mennesker med tiden har forelsket sig i en person, som de måske ikke fandt fysisk tiltrækkende ved første øjekast. I mange tilfælde vil det selvfølgelig være det ydre, der tænder, men det er fortsat det indre, der tæller på længere sigt.

- Mange undersøgelser har vist, at livet byder på flere fordele for smukke mennesker end for de mindre kønne, heriblandt et større udvalg af partnere. Det er dog ikke min erfaring, at det nødvendigvis medfører lykkeligere parforhold.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Seneste i Signes brevkasse
Hent flere
EKSTRA Sex & samliv