TV: Får mindst 200 orgasmer om dagen

Rachel er let at tilfredsstille. Men hun tør ikke være i nærheden af sin vaskemaskine...

  • Videoen kan desværre ikke vises

De kommer op i medierne med jævne mellemrum, de der kvinder, som lider af 'Persistent Genital Arousal Disorder' (PGAS).

Kvinder som ufrivilligt får orgasmer i hundredvis - hver dag.

Ofte placeret et sted midt mellem en 'skør, skør verden og Jerry Springer, hvor de breder sig til alverdens tabloide udgivelser i samme hast, som kvinderne får orgasmer.

Denne gang er det en kvinde fra Atlanta, USA, der står frem og fortæller om sin lidelse, som ikke er så sjov, som den lyder, ifølge dailymail.co.uk.

Læs:

COLOURBOX1196089 Sexperterne - 22. feb. 2012 10 bizarre orgasmer

Rachel fortæller, at hun udviklede PGAS, efter hun fødte sit første barn. Hun hævder i en dokumentar, der forleden blev vist på britisk tv, at hun får orgasme hver halve minut:

- De kommer hvert halve minut mellem fire og otte timer i træk, og jeg tror, det er flere hundrede. Jeg er ikke så god til tal, men jeg er ret sikker på, at det er så mange. Hvis jeg ikke havde selvkontrol og viljestyrke, tror jeg ikke, jeg nogensinde ville forlade mit hjem.

Læs:

Se også: Orgasmer i dit fitnesscenter

De mindste ting kan sætte det igang:

- Når vaskemaskinen centrifugerer, tør jeg ikke røre den... Vibrationerne har en tendens til at trigge lidelsen.

Hendes mand, John, er ikke uddelt begejstret:

- Det kan være sjovt, for det er ikke ofte, kvinder er udfarende på den måde, men engang imellem er det ubelejligt. Det er tveægget sværd. Du tror, du vil have, indtil du får det.

Det er først for nylig, at lægevidenskaben har diagnostiseret lidelsen Persistent Genital Arousal Disorder. Patienten klager over lange perioder med ophidsede kønsorganer, selv om vedkommende ikke har lyst til sex. Sex midlerligt kan lindre, men alligevel er det en meget ubehagelig lidelse.

På onlineudgaven af det ansete tidsskrift 'Journal of Sexual Medicine' findes blot 30 videnskabelige udgivelser, der omhandler PGAD. Nogle forskere foreslår, man omdøber lidelsen til Restless Genital Syndrome, fordi man mener, at den i et eller andet omfang er i familie med Restless Legs Syndrome.

Se også: Kvinder i orgasme-helvede

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Seneste i Signes brevkasse
Hent flere
EKSTRA Sex & samliv