Hvem har den bedste numse?

En 26-årig regnskabsassistent fra Frederiksberg og en 23-årig studerende fra København giver hinanden kamp til g-strengen

  • I 7. runde battler Jeanie fra Frederiksberg mod Pernille fra København.
I 7. runde battler Jeanie fra Frederiksberg mod Pernille fra København.
1/3
Næste »

6. runde af ekstrabladet.dk's saftige baldebattle blev et tæt opgør, der var ligeså tight og spændende som de to dystende numser.

De hipsterklædte og klaskevenlige bagdele sad (og sidder der vel endnu) på to unge piger fra hver sin ende (undskyld) af landet, nemlig Rosa fra Gentofte og Louise fra Lem. Og det blev så den jura-studerende sjællandske sild, der med 55 procent af stemmerne vandt.

Tilsyneladende er brugerne af ekstrabladet.dk mest til g-strenge, for der var færre læsere, der stemte i 6.runde af Den Store Røvkamp. En oplysning som potentielle numsebabes måske burde forholde sig til...

Husk: Taberne i de indledende runder møder hinanden i en superrunde om en plads i finalen.

Jeanie vs Pernille
Her i 7. runde af Danmarks største røvkonkurrence præsenterer vi to strutnumsede frækkerter, der nok skal glæde baldefetichisterne blandt vores læsere.

Først på podiet er den 23-årige pædagog-studerende fra København, Pernille:
- Som man kan se på billedet, har jeg en rigtig pæn, fyldig numse, som hverken er for stor eller for lille, den er fast, og den stritter en smule, da jeg er svajrygget. Jeg synes, jeg har en dejlig røv, som har en perfekt form og størrelse, og som jeg ved fyre de kan lide, siger Pernille til ekstrabladet.dk.

Og så møder vi 26-årige Jeanie fra Frederiksberg. Hun er regnskabs- og administrations-assistent:

- Jeg har Danmarks dejligste popo, fordi den er blød som en babys, fyldig og lækker og ser godt ud i ALT, især jeans. Jeg har ofte fået fortalt, jeg burde blive Levi's næste model. Min numse er som en slikskål på sofabordet, meget svær at holde nallerne fra. Hvilke trusser den ser bedst ud i - tja, alle, bare de er små og frække som mulige, siger Jeanie til ekstrabladet.dk.

Må den bedste røv vinde!

Alt, du skal gøre, er at e-maile os et foto af din bagdel iklædt en valgfri trusse, hvorpå vi lader det være op til læserne af ekstrabladet.dk at vælge 'Danmarks flotteste kvindenumse i et par trusser'.

De 10 bedste vindernumser får en mp3-afspiller fra firmaet BlingThing.dk til en værdi af 1199 kroner. Og nummer 1 får tilbudt at få skudt en superlækker glamourserie. Billedserien vil blive vist i Ekstra Bladets nye magasin Manddag og på ekstrabladet.dk.

Du skal være fyldt 18 for at deltage i konkurrencen. Send dine billeder her

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Seneste i Signes brevkasse