Sex & samliv

Sexkamp: Hvilken landsdel er frækkest?

Se hvor vi køber mest sexlegetøj

  • Det ser ikke ud til, at man kan lave en 'Vis mig din dildo, og jeg skal sige dig, hvor du bor'. (Foto: colourbox.com)
Det ser ikke ud til, at man kan lave en 'Vis mig din dildo, og jeg skal sige dig, hvor du bor'. (Foto: colourbox.com)

Alle voksne aldersgrupper og begge køn går hyppigt på nettet for at finde frem til en ny dildo, vibrator eller noget helt tredje, der med eller uden vibrationer kan stikkes op eller stikkes op i.

Men er der geografiske forskelle på vores sexindkøb: er de længere fremme i trussen på Sjælland, eller har danskere vest for Storebælt den store legetøjssamling i soveværelset?

Vi kontaktede en række danske sexhops for at høre, hvor de sælger mest.

Læs:

Se også: Dildosalg falder, når solen skinner

Lidt mere Scor-salg i vest
Hos Scorshop.dk, en af landets ældste og mest benyttede webforretninger, der sælger alle typer af moderne sexlegetøj, kinky lingeri mv., har man en smule mere salg vest for Storebælt.

- Cirka 57 procent af vores omsætning foregår vest for Storebælt, mens 43 procent af vores sexlegetøj ryger af sted til kunder på Sjælland, Bornholm osv., fortæller Scorshops Allan, der til gengæld ikke kan konstatere de helt store forskelle på øst og vest, når det kommer til, hvilke typer af sexlegetøj ryger med posten til jyderne og fynboerne kontra sjællænderne.

- Det kommer ret meget i bølger, hvad der i løbet af året går bedre end andet, men generelt er det de samme produkter, der går godt eller skidt over hele landet.

Læs:

Se også: Sexlegetøj til designbevidste kvinder

KinkyFun sælger mest i øst
Om ScorShop sælger en smule mere i vest, fordi shoppen fysisk ligger i vest, er svært at sige. Lige så svært som det er at sige, om KinkyFun.dk’s merslag i øst af sexlegetøj kan tilskrives, at denne webshop med rent fysisk er beliggende på Sjælland.

For når det kommer til salg via nettet, så er kunderne kun meget sjældent lokalpatriotiske. På nettet handler det nemlig primært om udbud, pris og varens kvalitet - ikke shoppens, indenfor eget lands grænser, rent fysiske hjemsted.

Læs:

Se også: Sexlegetøj vinder stor designpris

- Jeg kan faktisk ikke svare entydigt på, hvorfor vi sælger noget mere sexlegetøj på Sjælland end vest for Storebælt, men sådan er det bare - og har været i alle de år, vi har været på banen, fortæller Trine fra sexlegetøjsshoppen KinkyFun.dk, hvor cirka 4 ud af 6 pakker ryger af sted til kunder i Østdanmark.

Og så er det altså ligegyldigt om det handler om påspændingsdildoer, G-punkts-vibratorer, diverse typer af dildoer eller analt legetøj. Shoppen har klart mest salg på Sjælland - og uden at gøre noget specielt for lige netop dette.

- Når det kommer til selve produkterne, så er der da heller ingen målbare regionale forskelle på, hvad der er mere populært i en landsdel frem for en anden.

Læs:

Se også: De gør din diller større

Annoncerer og sælger mest lokalt
At det (også) for webshops med sexlegetøj kan betale sig at annoncere lokalt, er Sexshop-midt.dk, der er beliggende i Midtjylland, et rigtigt godt bevis på.

- Via netshoppen sælger vi klart mest her i Jylland, hvor vi også annoncerer lokalt, blandt andet i lokale aviser, fortæller Eva, indehaver af Jyllands største og ældste fysiske sexshop, der bogstaveligt talt er beliggende et godt stykke ude på landet.

- Som alle andre har vi selvfølgelig også en netshop med sexlegetøj, og her er det cirka 80 procent af salget, der går til kunder her i Jylland. Til gengæld er der ingen som helst forskel på, hvad der går godt her og fx på Sjælland.

Læs:

Se også: Porno i provinsen

erotik.dk, der har lager på Amager, mener Elvira Friis, at folk bare er mere liderlige øst for Storebælt:

- Der er ikke den store forskel på, hvad kunderne køber i øst og vest, men målt i antal pakker bliver der bestilt 50 procent mere i øst end i vest. Dette kan dog også bare skyldes, at vi har promoveret shoppen meget i øst. Men vi har helt klart ambitioner om at få vest med på banen, så de kan nyde godt af vores store udvalg og billige priser.

Læs:

Se også: 'Alle har ret til en billig dildo'

Sinful.dk, der ligger i Silkeborg, sælger 51 procent øst for Storebælt og 49 procent til Jylland. Bornholmerne køber mindst pr. indbygger. Sønderjyderne lægger de største ordrer.

Resultatet af sexkampen: Uafgjort. Hvilket med andre ord betyder, at man ikke lave en 'Vis mig din dildo, og jeg skal sige dig, hvor du bor'.

Læs:

container-dildojpg Sex & samliv - 7. sep. 2010 Den store dildokrig

Kvinde: Hvor bor du?

Kvinde: Bruger du sexlegetøj (solo/med partner)?

Se resultat

Kvinde: Hvor bor du?

Kvinde: Bruger du sexlegetøj (solo/med partner)?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

Mand: Hvor bor du?

Mand: Bruger du sexlegetøj (solo/med partner)?

Se resultat

Mand: Hvor bor du?

Mand: Bruger du sexlegetøj (solo/med partner)?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

Seneste i Signes brevkasse

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen