Sex & samliv

Modne numser i infight

To SOSU-assistenter viser deres bedste sider

1/4
Næste »

To sæt spændte balder af delvist anden etnisk oprindelse end dansk, begge iklædt en listig g-streng, battlede i 3. runde af vores store numsekamp.

Og det blev 30-årige Cat fra Frederiksberg, som med 61 procent af de afgivne 10773 stemmer kommer videre i finalerne.

Men lækre June fra Rødovre får en chance til i en kamp, hvor alle rundetaberne mødes.

Denne ugen skal vi møde ti kvinder fra det mere modne segment.

53-årige Anita fra Herlev:

- Jeg vejer 57 kg og i topkondi, arbejder som SOSU-vikar og kører i hele Nordsjælland. Og løber op og ned ad alle trapperne, tager ingen elevatorer. Nej, jeg skal være scoreklar, siger Anita, der også var med i 'Battle of the Butts 2010.'

Anita møder Maj, der er 39 år og fra Odense. Maj, der er ved videreuddanne sig til social- og sundhedsassistent, er nomineret af sin mand, Kim.

- Jeg synes, at min vidunderlige kone skal vinde, for hun har den mest lækre numse. Den er dejlig fast og rund og lige til at spise. Hun elsker at iklæde sig lækre netstrømper og hofteholdere og så en kittel ud over, så kan det da ikke blive mere pikant, vel?

Læs:

Se også: Numseslik - et spørgsmål om smag

Vind 2000 kr.
Find mobilen frem og tag nogle fotos - eller video - af konens/kærestens/venindens lækre bagdel. Eller - hvis du selv er kvinde: Tag et selvportræt. Og send billederne til redaktionen.

Kvinden på billedet skal være over 18 år gammel. Skriv nogle fakta om hende: Hvad laver hun, hvor gammel er hun, hvor bor hun? Og hvorfor er lige hendes røv den bedste i landet? Fortæl også gerne om situationen, billedet er taget i.

Ansigtet må meget gerne være på billedet. Og røven kan være bar, iklædt en listig trusse, i fede jeans eller stramme tights. Erfaringen peger dog på, at læserne bedst kan lide numserne ret afklædte. Dog ikke så meget, at man kan se maskinparken.

Send dit bidrag her: sexsamliv@eb.dk

Skriv 'Battle of the Butts 2012' i emnefeltet. Og husk nu at sikre dig, at numsens ejerkvinde er med på legen. Hendes mobilnummer er også en god ide at medsende. Send også gerne flere billeder med, så vi har noget at vælge mellem.

Vinderen, altså ejeren af den bedste numse, får 2000 kroner og et professionel fotoshoot med covermodel.dk. De billeder vil blive vist i Ekstra Bladet og på ekstrabladet.dk.

OBS: Husk at alle piger, der er med i konkurrencen, gør det for sjov. Det vil sige, at de fortjener din ubetingede respekt og ikke mere eller mindre ubehøvlede og ubegavede kommentarer. Derfor: Har du ikke noget godt at skrive, så hold fingrene fra tastaturet...

Billede-8 Sex & samliv - 14. aug. 2012 Sådan er det at ha' landets bedste røv

Afstemning

Hvem har den bedste bagdel?

Seneste i Signes brevkasse

Hent flere

EKSTRA Sex & samliv

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk