Sex & samliv

Læsernes frækkeste fællesorgasmer

Simultanorgasmer kan være fantastiske og overvældende

Det sker ofte på film, når de to elskende smelter samme til eet og kommer i fælles forløsning.

I virkeligheden er der lidt længere mellem simultanorgasmerne. Men når det lykkes, er det en fantastisk oplevelse. mener de fleste af vores læsere, der her fortæller om deres erfaringer med at komme samtidig.

Her kan du læse sexologens guide til simultanorgasmer:

abc Sex & samliv - 27. aug. 2012 Sådan kommer I samtidig

Inge: Går glip af noget
Det er da dejligt, når det lykkedes, selv om de sjældne, men jeg nyder altså mere, når det først er den ene og derefter den anden kommer. Der er bare noget frækt ved at se det udtryk, ens partner laver, når han opnår klimaks, og det synes, jeg man går glip af, når man kommer samtidig.

Læs:

Se også: Find lykken med simultan-orgasmer

Sten: Intenst
Det sker tit, at jeg kommer samtidigt med min partner. Jeg synes, det er så frækt, at hun kommer, mens jeg knepper hende, at det næsten automatisk får mig til at komme, hver gang hun kommer.

Min nuværende partner kan ikke komme bare ved, at jeg knepper hende, men hvis jeg tager hende bagfra, kan hun stimulere sig selv med en vibrator. Jeg tager det så stille og roligt og holder mig tilbage, indtil jeg kan mærke, hun er ved at komme - så får den bare fuld skrue, og så kommer vi samtidig. Det er meget intenst og giver fantastisk nærvær.

Læs:

Se også: Derfor fpr piger i forhold flere orgasmer

Ea: Kraftig
Jeg har prøvet det nogle gange. Det er dejligt, og det er, som om orgasmen bliver mere kraftig. Men det ikke noget, vi stræber efter.

Ida: Underligt
Har prøvet det ind i mellem, men har aldrig fundet det magtpåliggende. Sker det, så sker det. Og så kan man ligge der og gispe lykkelige samtidig. Men selve sexakten bliver jo hverken dårligere eller bedre af, hvornår orgasmetidspunktet indtræffer.

Synes faktisk, det er en underlig idé, at man skal komme samtidig - som om man opnår større intimitet af den grund. Tror det er en konstrueret forventning.

Den, der kommer først, har så glæden i at ekstra forkæle den anden. Det er jo også en bonus, man lærer med alderen! Nyd dog legen, nærværet, og vær til stede i nuet!

Læs:

COLOURBOX1196089 Sexperterne - 22. feb. 2012 10 bizarre orgasmer

Nicolai: Udfordring
Simultanorgasmer er noget af en udfordring, men jeg elsker, når det lykkes. Jeg er ret vild med det, da jeg elsker at se en pige vride sig af nydelse og hvis det er en ordentlig pige, man er sammen med, så nyder hun også at se fyren nyde det, så simultanorgasmer er klart det bedste, hvis det lykkes.

Læs:

Se også: Dildopiger glade for sex

Men for at det kan lykkes, skal man nok være god til at kommunikere under sex for at kunne time det. Det der gør det svært at komme samtidig, er begrænsningen af udholdenhed, så hvis du ikke helt nøjagtigt ved, hvad du skal gøre ved din partner, for at han/hun kommer, så kan det være svært lige at ramme det magiske øjeblik.

COLOURBOX2074874 Sex & samliv - 15. feb. 2012 Kvinder: Sådan er vores våde orgasmer

Heidi: Lykketræf
Når det sker, er det vist været mere lykketræf end så meget andet. Men jeg synes, det er helt fantastisk, når det sker. Jeg føler mig fuldstændig i et med min partner, når det sker, som om jeg nærmest mærker hans orgasme over i min krop samtidig med min egen. Det vælter bare ud med forløsende energi. Helt fantastisk.

Når det sker, er jeg som regel øverst, så kan jeg nogenlunde styre det..

Se også: Også kvinder kan komme for hurtigt

Steffan: Smelter sammen
Det er mere undtagelsen end reglen. At komme på samme tid er dejligt, fordi det giver en følelse af, at man smelter sammen, så når det sker, er det bare om at nyde det.

Jeg ved ikke, hvad der skal til, man skal nok lige holde et stykke tid som mand. Jeg tænker altid på at få pigen til at komme, og nogle gange bliver det for meget for mig, at hun nyder det så meget, og så kommer jeg på samme tid. Så det er nok mere held end forstand.

Se også: Det ER bare sjovest, når hun også kommer

Det er ikke noget, jeg/vi stræber efter. Det at stræbe efter noget under sex kan gøre, at man fokuserer for meget på noget, der i bund og grund ikke er så vigtigt: At jagte orgasmer kan godt ødelægge et afslappende humør og gør, at man måske ikke kan i sidste ende. Det forekommer oftest hos piger, men det sker altså også for mig. Så bare man slapper af og nyder at være sammen, så skal det andet nok komme.

COLOURBOX2530348 Sexperterne - 18. okt. 2011 Sex handler ikke om at vinde, men om at være med

Mikael: Ikke undvære dem
Jeg oplever altid simultanorgasmer med min nuværende partner - det kan ikke undgås. Hun er meget stram, og når hun kommer, bliver hun selvfølgelig endnu strammere. Jeg plejer at kunne holde tre-fire af hendes orgasmer ud, men så er det også slut. Hendes sammentrækninger er en 'killer', og det føles fantastisk at komme samtidig, det forstærker også mine orgasmer. Jeg ville være ked af at undvære simultanorgasmerne og det samme siger damen.

Jan: Tilpasser mig
Jeg har enkelte gange oplevet, at vi kom samtidigt. Det fede er, at man hidser hinanden op ved at blive mere og mere liderlige, men det fede går lidt i fløjten, når man kommer så vildt, at man ikke kan forblive sammenkoblede, fordi hun springer rundt på lagnet i sin orgasme.

Det, der skal til, er, at jeg multitasker, altså stimulerer hende med hænderne, samtidig med at jeg kopulerer hende og så tilpasser stimuleringen til min ophidselse. Så kan jeg styre det hele vejen.

Det er ikke noget, vi stræber efter. Som gentleman sørger jeg naturligvis for, at hun får et antal orgasmer, inden hun får lov at tilfredsstille mig. Simultant er ikke altid praktisk.

Læs:

Se også: 7 ud af 10 kvinder har lige fået orgasme

Afstemning

Kvinde: Har du prøvet simultanorgasmer?

Afstemning

Mand: Har du prøvet simultanorgasmer?

Seneste i Signes brevkasse

Hent flere

EKSTRA Sex & samliv

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Mikkel Selin
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk