Tre sexkure der gi'r liv i lysthuset

Dogmesex: Er jeres sexliv sygnet lidt hen, så er her nogle metoder, der kan få det til at blomstre op. ADVARSEL: Det kan gøre ondt..!

  • Med disse tre sexkure bliver jeres forhold og sexliv meget bedre. Måske. (Foto: All Over)
Med disse tre sexkure bliver jeres forhold og sexliv meget bedre. Måske. (Foto: All Over)

Det I begyndte, var legeland åben hver dag året rundt. I havde frikort og prøvede alle forlystelserne igen og igen.

Nu er der lukket for sæsonen, og der holdes kun nødtvunget åbent for vareindlevering og vedligeholdelse på månedlig basis.

Sex og ikke mindst lidenskaben er væk. Det er ikke, fordi I ikke elsker hinanden. Det er bare gået lidt i stå det hele.

Men fortvivl ej - vi har fundet tre sexkure, der kan få jer til at boble af længsel og lidenskab. Det gode ved disse kure er - udover deres umiddelbare funktioner - at I får et fælles projekt, som I kan more jer med.

Lotus Sexperterne Kama Sutra for begyndere

1. Sex hver dag
Ja, det lyder forjættende, men er sværere, end man tror. Men nogle sexterapeuter anbefaler denne teknik, som skulle få sat gang i systemet. En boot camp - tænk 'G.I. Jane,' 'Full Metal Jacket', tænk 'X Factor' - bare med sex.

Læs:

Se også: Præst på sexmission

En seksuel boot camp - derhjemme - hvor man gå i hård og skarp træning og hvor man flere gange er lige ved at melde sig ud af kampen, når sex ikke bare er hårdt arbejde, men en nærmest umenneskelig kraftanstrengelse.

Læs:

COLOURBOX2955263 Sexperterne Sådan gør onani dig bedre til sex

Fordel: Efter de 30 dage kan I slet ikke holde fingrene fra hinanden, fordi kroppene er blevet vænnet til det konstante nærvær og det daglige dopamin-rush. Samtidig har I været tvunget til at finde på nye lege for at holde kedlen i kog.

Og så skal man heller ikke kimse af, hvor lettede I vil være, når det hele er overstået... Måske medfører det også, at I får større forståelse for partneren, når vedkommende ikke har lyst til sex.

Bagdel: Risiko for både slidssår og skedeballade.

Læs:

elsker Sexperterne Sådan bliver du en bedre elsker

3. Ingen sex i 30 dage
Nul sex til parret, der aldrig får sex?! Det lyder unægtelig som en slankekur med fritter og burger for de ekstra fede. Eller nok snarere som at sende en anorektiker på slankekur.

dailymail.co.uk fortæller en kvindelig journalist om sin opleveser med at prøve ikke-sex i en måned. Kuren bliver i denne version kaldt Karezza og bygger på tantriske principper om at oparbejde den seksuelle energi, hvilket forøger intimiteten i forhold.

Blandt de 11 punkter, som Karezza anbefaler, er, at parret dagligt skal ligge i sengen, se hinanden i øjnene i laaang tid, kramme i 20 minutter, synkronisere åndedræt og lytte til hinandens hjerterytme. Man må gerne være nøgen, men man må ikke tale, kysse eller dyrke penetrerende sex. Eller få orgasme.

Fordel: Efter 30 dage skriger jeres krop på at forløse den energi, I har bygget op. Og samtidig ved vi alle, hvor lokkende noget er, når man ikke må gøre det.

Bagdel: I risikerer, at det bliver en vane ikke at dyrke sex. Og så er I lige vidt. Men så kan I prøve forslag 1.

Se også: Nyt sextip: Nul sex i 30 dage

3. Adskillelse
Tag ferie fra hinanden, foreslår vores sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen: Adskillelsen vil få jer til at længes, som da I var unge og nyforelskede.

- Det er ikke nok at sove hver for sig (omend det også er en mulighed). Når den anden er væk, kan du ikke skyde skylden for de åndssvage ting, der sker, eller mangler på partneren.

Udnyt alle muligheder for kurser med jobbet, weekendture med venner og veninder, ja, selv besøget hos tanten skal man give hinanden fri fra/til. I skal ikke for meget kontakt imens. Hold alt praktik ude af kommunikationen imens, forklarer Bentzen.

Se også: Red dit parforhold - sov hver for sig

- Det kræver lidt mod og planlægning for, at man kan nå en tilstand, hvor man virkeligt føler sig alene og mærker suget og savner efter partneren.

Fordel: Når I så endelig mødes, vil lidenskaben blomstre, for dels er den dalgige irritation borte, dels er har adskillelsen fået jer til at se på hinanden, som I gjorde i begyndeslen.

Bagdel: I kan risikere at finde ud af, at I er har det bedst hver for sig...

Læs:

Se også: 6 x sex du burde undgå

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Seneste i Signes brevkasse
Hent flere
EKSTRA Sex & samliv