Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel
Sex & samliv

De puster deres sexliv op med... balloner

Dennis og Laila dyrker ballonsex. Her fortæller de hvorfor

  • Laila og Dennis har lavet et site for ballonfetichister, nordiclooners.com.
Laila og Dennis har lavet et site for ballonfetichister, nordiclooners.com.
1/2
Næste »

Ballonsex - er det bare slang for sex med kondomer?

Næ, det er det ikke. 24-årige Dennis og hans kæreste Laila på 23 kommer op at svæve på liderlighedens sky, når der er ballloner blandet ind deres sexliv.

Det fortæller de på side6dk, hvor man kan læse, hvordan denne fetich begyndte under en leg med en ballon:

- Som det var sket tidligere, kunne jeg mærke, jeg fik erektion. Det var helt normalt at jeg fik det når jeg havde med balloner at gøre selvom jeg dengang ikke anede hvad det betød, men denne gang var anderledes, da jeg endte med at kaste mig på sengen af chok, da jeg pludselig mærkede en vildt mærkelig følelse i mit underliv. Jeg konkluderede, at jeg havde haft min første udløsning.

- Det var ikke en speciel rar første gang, men jeg besluttede mig for jeg ville prøve igen en dag – så det gjorde jeg, og det føltes vildt godt. Det er gerne sådan, at mange udvikler en seksuel fetich for et objekt ved at have deres første seksuelle oplevelse i det objekts nærvær – det var præcis det, der skete for mig, det virkede jo første gang, og så er jeg bare blevet ved lige siden.

Dennis har sammen med kæresten Laila lavet nordiclooners.com, hvor ballonfetichister kan købe relevant udstyr. En looner er en ballonfetichist. Laila er også glad for balloner, men ikke helt i samme grad som Dennis:

- Så længe jeg kan være en del af det og have førsteretten til ham, er det helt okay med mig. For Dennis er ballonerne jo ikke alt, og det er faktisk relativt sjældent, vi har dem med i legen. For ham og mig er det jo bare et ekstra krydderi til det, der i forvejen sker i soveværelset. Det er jo ikke meget anderledes end den måde andre bruger sexlegetøj på, nogen gange har man lyst og andre gange har man bare nok i hinanden – og i stedet for det vi har, har andre jo nok bare deres eget mærkelige kink de pifter deres sexliv op med fra tid til anden, siger Laila, der er blevet tilknyttet som konsulent hos Elvira Friis,

Det samarbejde har foreløbigt resulteret i en ballonscene med Nicole Brøggler her

Læs mere om Dennis og Laila her

Se Nicole Brøggler, da hun ankom nøgen til Reality Awards sidste år

Se også: 'Derfor tænder jeg på ammesex'

WR8O9461.JPG EKSTRA Sex og samliv Taget på fersk gerning i sit gummitøj

Se også: Derfor er du fetichist

Mest læste i Sex & samliv

Hent flere

Seneste i Signes brevkasse

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen