Er det noget for dig? Joan vil have tre små dillere

Sexblogger søger mindre veludrustede mænd til voldsomt eksperiment

Sexpert-tv: Sådan knalder I med en mindre pik
1/3
Næste »

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Lille diller? Sådan bruger du den bedst! --

De fleste mænd, uanset pik-størrelse, kunne indimellem godt tænke sig et par centimeter eller tre ekstra at gøre hende godt med i sengen. Og det kan måske lade sig gøre, uden at skulle under kniven. Et nyt dansk projekt/undersøgelse nu vil sætte fokus på. 

Det er sexbloggeren JoanB, som nu søger tre frivillige mænd, der er klar til at lægge penis i penisforlænger:

- Det er heldigvis ikke alle mænd, der har en ikke så lang penis i erigeret tilstand, der af den årsag har problemer med selvværdet. Dog heller ingen tvivl om, at en del andre mænd har store problemer, nok ikke mindst af mental karakter, hvis deres penis - målt op imod gennemsnitslængden hører blandt de lidt mere korte af slagsen, siger JoanB.

Og har man først fået en klar ide om, at man på netop dette for manden så væsentlige punkt er for lille og utilstrækkelig, så vil alverdens psykologer og sexologer have meget svært ved at overbevise en om, at længden altså ikke betyder alt, forklarer blogger og sexlegetøjsekspert JoanB.

Joan leder efter pikke i denne størrelse. Joan leder efter pikke i denne størrelse.

Se også: Diller-chok: Danske Don DK er næsten FOR stor

shutterstock_514793341.jpg Signes brevkasse - 31. jan. 2017 Drop frygt for lille diller og bliv hendes heroin-pik i stedet

Til projektet efterlyser hun altså tre mænd, der over de næste tre-seks måneder har lyst til at gøre en dedikeret indsats for at opnå en lidt længere penis.

For at komme i betragtning, fortæller JoanB, skal ens penis i erigeret tilstand maksimalt være 12 centimeter lang. Og så skal man, gerne på daglig basis, være indstillet på at benytte en såkaldt penisforlænger i måske to timere eller endnu længere tid ad gangen. Som i sig selv kræver sin mand. 

- Jeg har i lang tid gerne villet undersøge, om de her penisforlængere nu også virker efter hensigten. At brugen af en sådan over tid kan forøge længden af penis med indtil flere centimeter, som producenterne stiller i udsigt. For er det tilfældet, og kan det samtidig dokumenteres, hvorfor dog så ikke gøre noget effektivt ved penis-problemet? Fremfor bare og lade stå til? fortsætter JoanB, som i tidligere sex- og sexlegetøjsundersøgelser på sin blog har haft fokus på kvinden og parret, men som nu altså kaster sig over at hjælpe manden.

I forbindelse med det kommende penis-projekt, JoanB satser på at gå i luften med pr. den 1. april, skriver hun på sin blog blandt andet:

'Jeg har mange gange advokeret for kvindens seksuelle sundhed og velvære, men vi må ikke glemme, at det er mindst lige så vigtigt for manden at have en regelmæssig og sund seksualitet. Og går man rundt og føler mindreværd på af fx svigtende potens, at penis krummer, eller at ens penis (i egne øjne) ikke er lang nok, så kan det have en stor negativ indflydelse på ens sexliv og generelle syn på sig selv.'

'Det kræver en del overvindelse at melde sig til et sådant projekt og undersøgelse. Omvendt kan det også være netop den mulighed og spark bagi, til selv at gøre noget effektivt ved problemet. Derfor håber jeg også rigtig meget på, at jeg inden for de næste to-tre uger kan finde frem til de tre mænd, hvis fight for en lidt længere penis man hen over foråret og sommeren kan følge på min blog.'

JoanB har før skrevet om Peter, der bruger penispumpe for at få større og stivere diller. Læs om det her

OG så har Joan og hendes mand testet penishylstre, som giver både mand og kvinde en oplevelse af, at penis er tykkere.

Vil du deltage i forlængertesten, så læs mere her

Stor pik - stor mand
Den danske sexolog Ann-Louise Saikonnen mener, at egne forestillinger om størrelser spiller en stor rolle:

- Hvis man aldrig har tænkt nærmere over, at ens pik er mindre end gennemsnittet, og samtidig oplever succes med kvinderne i sengen, så er der jo intet problem med at have en lille pik.  Det er først når man begynder at tillægge størrelsen af sin pik en vis betydning, at det kan blive et problem for en. Som hvis man som teenager fx sammenligner pikstørrelsen med vennerne i omklædningsrummet, og så finder ud af, at man ikke er helt lige så stor som de andre. Hvis det så samtidig ikke fungerer helt så fantastisk i sengen, og man har svært ved at holde på en kæreste, så er det super nemt at skyde skylden på, at det er ens lille penis, der er årsagen til det hele.

Men sådan fungerer tingene jo bare ikke, mener Saikkonen:

- Det er jo langt fra alle kvinder, der er super krævende i sengen. Eller 100 procent ved, hvad de seksuelt vil have. Og hvis de fx aldrig har prøvet andet end en lille penis – og har det helt fint med størrelsen, så er der jo ingen problemer. Når kvinder er alene sammen, så kan de godt tale ærligt og lige ud af posen omkring hvilken type af pik, de foretrækker. Til gengæld er det langt fra alle kvinder, er jeg ret overbevist om, der tør være ærlige over for ham derhjemme. Ved fx at sige, at han altså ikke kan fylde en ordentligt ud. Også selv om det nu er sandheden, oplevet med hendes krop. For hvilken kvinde har lyst til at servere sådan en ”sandhed” for ham?

- I den anden grøft må man dog heller ikke glemme, at der findes enkelte sindssygt store pikke, som søreme heller ikke er en dans på roser. Hverken for ham eller hende. For sådan en størrelse er slet ikke, som udgangspunkt, tilpasset skeden. Som fx kan være et problem i forbindelse med en quikie, fordi han skal bruge så meget tid på at kunne penetrere hende.

Hvis en penisforlænger virkelig virker, hvor pikken helt målbart bliver længere i erigeret tilstand, og at den ekstra længde gør manden mere glad og tilfreds, så er det da kun en god mulighed og ide, smiler sexolog Saikkonen fra lovecamp.dk.

I 2015 lavede britiske forskere en såkaldt metaanalyse af diverse videnskabelige undersøgelser af penislængder verden over. Som de fremgår af skemaet herunder, er langt de fleste penisser mellem 11 og 15 centimeter lange.

Se også: Kvinder om penis: Så meget betyder størrelsen

shutterstock_97464305aaa.jpg Signes brevkasse - 1. jul. 2016 Peter har 17 centimeter, men frygter kæresten vil have større penis

HERUNDER SEXPERT-TV fra arkivet: Sådan får du en større diller

Sådan virker den

Ifølge producenterne bag penisforlængeren så kan forlængelsen af penis sammenlignes med, hvad visse stammefolk i århundreder har praktiseret i forbindelse med forlængelse af kropsdele såsom øreflipper, hals og læber.

Penisforlængeren er en trækanordning, der tilskynder celler til at dele og formere sig i takt med, at penis trækkes og strækkes.

Benytter man sin forlænger to-fire timer om dagen, hvilket anbefales, vil det over tid medføre bittesmå ændringer.

Mange bække små skulle over fire-seks måneder eller mere føre til synlig vækst og dermed en større/længere penis.

Det skulle være klinisk bevist, at man inden for skes måneder skulle kunne forøge længden af penis med op til 30 procent. Dog typisk mellem en halv og 2,5 centimeter:1

Sådan får du længere penis 

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Seneste i Signes brevkasse
Hent flere
EKSTRA Sex & samliv