Find den bedste sexstav

Erotiksite tester fem såkaldte tryllestave, der er de mest effektive orgasmemaskiner på markedet

  • Disse fem stave bliver gennemtestet af side6.dk
Disse fem stave bliver gennemtestet af side6.dk

De kan bruges til at massere ømme muskler, fordi vibrationerne er så kraftige. Af samme årsag er de yderst effektive som orgasmekatalysatorer.

De såkaldt wands - stave - er bygget på samme princip. Et stort, multivibrerende hoved på en let bøjelig stang.

To faktorer ind, når det gælder stavmassage-apparaternes effektivitet. For det første er apparaternes vibrationer ekstremt heftige, og for det andet er området, der under massagen stimuleres (via rystekuglen), så stort, at der som regel ikke skal ret meget til, for at orgasmen er lige på trapperne.

Og det gælder altså også kvinder, der generelt har svært ved at opnå klitorisorgasme - eller som måske aldrig har oplevet en sådan.

Screen shot 2012-08-31 at 11.45.58 AM Sexperterne - 31. aug. 2012 TV: Tryllestav med orgasmegaranti

Ikke så underligt, at mange sexologer og sexterapeuter sværger til stavmassage-apparatet, når de underviser og/eller har kvindelige klienter i stolen/på liggeunderlaget, der fx ønsker at lære at opnå klitorisorgasme.

Ekstra Bladets egen sexolog, Signe V. Bentzen, råder endda pigerne til ikke at bruge dem for tit og ikke lade hovedet presse direkte på klitoris - man risikerer at blive midlertidigt følelsesløs.

Erotiksitet side6.dk har ladet deres tester afprøve fem af disse stave, der alle får rosende ord med på vejen. Læs testen her

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere