Forskere har svaret: Sådan danser kvinden mest sexet

Forskere har fundet ud af, hvilken kvindedans der er mest sexet

1/2
Næste »

Britiske forskere har fundet ud af, hvad en kvinde skal gøre på et dansegulv for at blive set som aftenens sexede vridesild:

Det ser sådan set lidt usexet ud, når videnskaben går dybt:

Du kan også vælge at se videoen over artiklen, hvor en figur viser de hotte moves. Som handler om masser af hoftevrid og delvis jævnt store asymmetriske bevægelser med arme og ben.

Herunder kan du så se, hvordan den knap så sexede dans ser ud:

Forskerne mener, at hoftesving og asymmetriske lårbevægelser er udpræget feminine træk. Men også kvinders håndbevægelser er anderledes end mænd, idet de bevæger dem mere.

Politiken.dk beskriver det således:
'Den mest attraktive dans var den, hvor kvinden var god til at svinge hofterne fra side til side i takt til musikken, og hvor lår og arme bevægede sig uafhængigt af hinanden. Det vil sige asymmetriske bevægelser af ben og arme, men kun til en vis grænse. For som forskerne fortolker det i den videnskabelige artikel, kunne for voldsomme asymmetriske bevægelser af ben og arme også give betragteren et indtryk af, at danseren led af en sygdom som for eksempel Parkinsons.'

Meget feminine træk bliver typisk bedømt som mere attraktive - og kan endda hjælpe mænd med at afgøre, om kvindes er i sin fertile periode, anfører forskerne i studiet, som bestod at filme 39 dansende kvinder, som var udstyret med motion capture teknologi.

De bevægelser blev så overført til en række avatarer. Og de dansende avatarer blev i sin tur så ratet af en række mænd. Således bedømte mændene kun dansen og ikke den enkelte kvindes udseende.

Det er ikke første gange forskere har set nærmere på dansens og gangens funktion i menneskets parringsstrategier:

COLOURBOX2442874 Sex & samliv - 3. aug. 2012 TV: Sådan danser kvinden i løbetid

sex: Dans mask.jpg Sex & samliv - 25. okt. 2013 TV: Sådan danser en rigtig mand

Se også: Sexy moves: Det afslører din dans

Se også:  TV: Begår du selvmord på dansegulvet?

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere