Fik konstant rejsning af penis efter plastik-operation af næsen

Den 47-årige kroatiske stylist er afhængig af plastik operationer og har fået lavet hele tre operationer af sin næse - men det gik helt galt sidste gang

  • Her poserer Neven stolt med en kæmpe erigeret penis i plastik. Et par måneder efter fik han i virkelighedens verden konstant rejsning af sin egen penis. (Foto: All Over Press)
Her poserer Neven stolt med en kæmpe erigeret penis i plastik. Et par måneder efter fik han i virkelighedens verden konstant rejsning af sin egen penis. (Foto: All Over Press)
1/3
Næste »

Den 47-årige kroatiske reality-tv-stjerne Neven Ciganovic hævder, at han i forbindelse med en plastik operation af sin næse fik konstant smertefuld rejsning af sin penis. En meget sjælden sygdom, der kaldes priapisme. Det betyder kort og godt, at blodet flyder ud i penis som normalt ved en rejsning, men at det ikke kan flyde ud igen. Og det kan skabe rejsninger, der varer helt op til fire timer ad gangen.

Neven Ciganovic er bosiddende i Beograd i Serbien, hvor han blandt andet er kendt for at have medvirket i tv-programmet 'Par i Serbien', og han har også deltaget i den kroatiske udgave af Robinson-ekspeditionen i sit oprindelige hjemland Kroatien.

På dette billede kan man tydeligt se, at Neven har fået opereret sin næse flere gange. (foto: All Over Press) På dette billede kan man tydeligt se, at Neven har fået opereret sin næse flere gange. (foto: All Over Press)  

Fik rejsning midt under operationen
Den 47-årige tv-stjerne fik sin konstante smertefulde rejsning i forbindelse med, at Channel 4 var i gang med at lave en dokumentarfilm om hans liv. Og her var Neven Ciganovic i Iran sammen med tv-holdet, fordi han her skulle have foretaget sin tredje plastisk-operation af sin næse. Det skriver flere medier heriblandt de britiske medier Daily Mail og The Sun.

- Vi filmede ikke selve operationen, men kun samtalerne med lægerne. Men under operationen blev jeg bedøvet, og det reagerede jeg meget dårligt på. Det var under selve operationen, at lægerne diagnosticerede mig med sygdommen priapisme, fordi jeg havde fået konstant rejsning.

Neven har tænkt sig at geare lidt ned med henblik på kommende operationer. Han mener selv, at han efterhånden er blevet så smuk, som han kan blive. Og han er parat til at erobre verden. (foto: All Over Press) Neven har tænkt sig at geare lidt ned med henblik på kommende operationer. Han mener selv, at han efterhånden er blevet så smuk, som han kan blive. Og han er parat til at erobre verden. (foto: All Over Press)  

Fik opereret sin penis
Da Neven vendte tilbage til Beograd i Serbien fik han jævnligt meget langvarige og smertefulde erektioner af sin penis, og han blev indlagt på et hospital i Serbien.

Til medierne har han ifølge Daily Mail og The Sun fortalt, at han har været indlagt på hospitalet i Serbien siden i fredags. Her han også fået en operation, der har lettet lidt på hans priapisme, så blodet lettere kan løbe ud af hans penis. Lægerne har dog advaret Neven om, at han først er fuldstændig helbredt efter nogle måneder. 

Neven Ciganovic har gennem årene gennemgået 15-20 plastik-operationer. Han har udover sine tre næse-operationer også fået lavet noget ved sine læber, sin mave og sin kind adskillige gange.

Som en ekstra finurlig detalje på hele den grufulde penis-historie, kan det nævnes, at Neven den 20. juli i år lagde et billede ud på sin instagram, hvor han i en swimmingpool poserede med en gigantisk erigeret plastik-penis, som han nærmest red på.

This summer is a big deal have a pic with float toy,pink flamingo,white or gold swan,pizza cut or even donut. But sorry guys I couldn't find any of that,I have only this one realistic replika of my own tool.If Kim Khardashian could have its own float replica of her butt,then I can have my own tool float replica. NABIJEM VAS NA LUFTIC ! For all orders please text me in DM inbox! @camp_vugec_plac #summer #floating #floatto#floatiekings #floatcock #summermusthave #fashionist #pool #poolfloat #pooltoys #tattoo #tattoos #guyswithtattoos #tattooed #tattooart #fun #poolparty #sexy #silly #sillyboy #watertoys #floaties #swag #swag #captainpecker #flamingofloat #flamingo #swanfloat #swan #pizzafloat #kimkardashian @camp_vugec_plac @theperezhilton

Et opslag delt af Neven (@nevencigi) den

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste i Kys & kærlighed
Hent flere