Her er scorejobbet

På tide at skifte karrierespor?

Kan man fange Årets Side 9-pige på Tinder?
1/2
Næste »

Klicheer er blevet klicheer, fordi de rummer en kerne af almengyldig sandhed. Og intet sted er det mere tydeligt end i vores parringspræferencer.

Helt firkantet foretrækker mænd smukke, omsorgsfulde kvinder. Mens kvinder holder af mænd med autoritet.

De stereotyper går igen, når man ser på datingappen Tinders seneste amerikanske swipetal.

Her har man undersøgt, hvilke professioner der er swipet mest til højre på. Altså hvad laver de personer, som oftest er blevet liket af andre brugere. Det vil sige, at udseende, alder og alle de andre parametre ikke indgår i tallene.

Mænd er gladest for fysioterapeuten. Måske håber de på en gratis massage? Dernæst hitter en indretningsarkitekt, som nok signalerer noget feminint. Og model og sygeplejerske og stewardesse er skam også med på listen over de 15 mest populære. Men ellers er der en lystig blanding af jobs.

Kvinder er angiveligt væsentligt mere old school. Autoriteter i uniform er helt klart et hit: Pilot, brandmand, læge, politimand, militærmand og ambulancefører er alle på listen, hvor moderne helte som entreprenøren og mediepersonligheden også figurerer.

shutterstock_202636060.jpg Sex og samliv Jennie læser til sygeplejerske: Betjente gør mig våd

15761597 - 14_05_2009 - Brandbekæmpelse - PETERSEN PETER H Sex & samliv - 23. sep. 2011 Derfor tænder kvinder på brandmænd

COLOURBOX1982936 (1) Sexperterne Sådan bliver du hendes våde drøm

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste i Kys & kærlighed
Hent flere