Pst - fortæl dine frække hemmeligheder

Lige nu søger Ekstra Bladet deltagere til et læserpanel, hvor danskere deler ud af deres erfaringer med sex og samliv

Eksperter som sexologer, læger og terapeuter er vigtige, når ting og sager skal sættes i perspektiv, men når det handler om sex og kærlighed, singleliv, dating og parforhold er 'almindelige' menneskers erfaringer uomgængelige.

Derfor søger vi nu deltagere til vores læserpanel.

Så har du lyst til at dele din viden om, dine oplevelser med og dine tanker omkring sex og samliv med Ekstra Bladets læsere, er det nu, du skal skrive til os:

Sexperterne@eb.dk - skriv læserpanel i emnefeltet.

Fortæl lidt om dig selv: hvor gammel er du, hvor bor du, er du single eller i forhold. Fortæl hvorfor netop du skal være med i panelet. Og oplys om, hvorvidt du vil være anonym. Har du interesse i at optræde på vores web-tv, må du gerne anføre det.

Du kan være ung, og du kan være gammel, du kan være mand, kvinde, transkønnet, du kan være hetero-, homo-, eller bi- eller a-seksuel, du kan være til kinky udskejelser eller til blid vaniljesex: Vi er glade for din deltagelse uanset - bare du er villig til at dele dine oplevelser med os.

Hvis du kommer med i panelet, skal du regne med, at vi kontakter dig cirka en gang om måneden, så du kan fortælle dine erfaringer med dette og hint.

shutterstock_384978976.jpg Kys & kærlighed - 28. okt. 2016 Kvinde om at have PMS: 'Jeg er forfærdelig, og jeg hader hele verden'

shutterstock_514793386.jpg Sex & samliv - 22. nov. 2016 Har du også mistet lysten til sex? Sådan får du den tilbage

Se også: Læserne: Det bedste sexråd vi aldrig fik

shutterstock_186817181 Sex & samliv - 1. maj 2014 Seks danske kvinder: Derfor er vi glatte

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste i Kys & kærlighed
Hent flere