Slik din mobil i stedet for kæresten

Med O-Cast kan du give din kæreste oralsex - helt uden at få ondt i nakken

SEXPERT-TV: Så slikker du f.... så selv sexologen bliver glad
1/2
Næste »

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Se hvordan sexologen mener, kvinder skal slikkes: --

Med den nye oralsexapp O-Cast kan kvinder få så meget oralsex, de drømmer om - uden at deres mænd skal få hold i nakken og træt tunge.

Den virker angiveligt således, når man har downloadet den:

Manden slikker på sin smartphone, som han ville sin elskedes kønsdele. Det slikkemønster oploader han til udbyderen camsoda.com's hjemmeside, hvor kæresten kan downloade den til sit Lovense Lush Bluetooth vibratoræg, og vupti, så er kan hun nyde mandens givetvis fabelagtige slikketeknik igen og igen.

Skule det mod forventning ikke være tilstrækkeligt, kan hun hente en masse pornostjerners - og amatørers - slikkemønstre.

Indtil 1. april er det gratis, herefter koster hvert download en lille dollar.

Den perfekte løsning til parret, hvor manden ikke kan lide duften og smagen af partnerens intime dele og/eller er for doven til at give kæresten oralservice. Også velegnet til langdistanceforhold.

Lickster
Minder O-Cast dig om noget, du har læst om før?

Så er det måske Lickster, du tænker på:

Stop fingering your phone and start licking it.

Sådan lyder det i reklamen for ny app, Lickster, der skal gøre fumletungede mænd mestre i mundsex - for kvinder ææælsker at få oralsex, siger man.

Mænd kan bare være ret dårlige til det.

Du lærer at slikke alfabetet og får tip om tryk og hvilke dele af tungen du skal bruge hvor, ligesom den automatisk opdaterer din resultater på Facebook, Snapchat og Linkedin....

For godt til at være sandt? Reklamen, du kan se over artiklen her, er virkeligheden bare en satire på alle apps, der lover at gøre os bedre til alt fra fitness til sex.

Vi har skrevet om en hel del af slagsen: Den virtuelle vagina fra omgyes.com minder faktisk en hel del om Lickster-appen - som altså er en parodi fra Kkoons.com, der blandt andet gør sig bemærket med reklame-spoofs.

HERUNDER KAN DU SE REKLAMEN FOR DEN VIRTUELLE VAGINA FRA OMGYES.COM HER: :

shutterstock_267457055.jpg Sexperterne - 7. jul. 2015 Fem ting der gør oralsex til en leg

Se også: Nu laver tandlægen blowjob-bøjle  

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Seneste i Kys & kærlighed
Mest læste i Kys & kærlighed
Hent flere