Persondata politik

Sådan gør onani dig bedre til sex

Masturbation er ikke bare et spørgsmål om håndværk

 

Det er vel bare højre hånd og så deruda’ - det har han jo gjort, siden han blev teenager. Hvor svært kan det være. Men det er måske også et problem - at mange mænd bare overstår onanien på to minutter og to scener på youporn med storbarmede blondiner?

Er mænd for elendige til at ’elske med sig selv’? spørger sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen sin sexpertkollega Tomas Roar.

- Jeg er ikke nødvendigivs ekspert i andre mænds onanivaner - det er sjovt nok ikke det, der ligger øverst på dagsordenen, når vi ordner verdenssituationen over en kop øl. Men jeg er ret sikker på, at de ikke kalder det at spille pik for ’at elske med mig selv’. Min fornemmelse er dog, at det ofte er noget, der overstås i en ruf, siger Tomas Roar.

SLÅ TIL NU:

Få 3 måneder til 43,50 kr.

Se mere og bestil her »
EKSTRA

Få adgang til alt EKSTRA indhold på ekstrabladet.dk for under 1 krone om dagen.

Første uge til 0 kr. Start med 3 simple trin!*

Bestil abonnement
Allerede bruger?

Trin 1 af 3 Oplever du problemer: kontakt support

* Dit EKSTRA-abonnement starter med 7 dage til 0 kr. Herefter koster det 29 kr. pr. 30 dage. Abonnementet er løbende. Du kan stoppe dit abonnement til hver en tid til udløbet af en abonnementsperiode.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Steffan Kærulf Frandsen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik